Cautare

1322 de rezultate pentru "hiruta maxim" (4.31 secunde)
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. ... rubin, safir, smarald, aquamarin si morganit, opal roz de Peru, ochi de pisica si diverse piese de chihlimbar din Polonia", ne-a spus Maxim Hiruta.
Maxim Hiruta a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La mare cautare la standul lui Maxim Hiruta au fost colierele din chihlimbar ce au costat 60, 70 si 120 RON, dar si pandantele din:
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Lucrez bijuterii de cristale cu elemente din argint, ne-a spus Maxim Hiruta, care, din pacate, a fost afecata de pandemie, pentru ca anul trecut nu a mai putut ajunge in Germania ca sa ia cristale.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu. ... Maxim are o bucurie in plus:
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Maxim Hiruta din Bistrita a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
rubin inzoisit, ametrin, ametist, opal, merlinit, agat dentritic, amoniti, ovarovit din Bistrita, iar la bratari am adus ca pietre chihlimbar, pirita, lava vulcanica, crisocola, mokait, ametist albastru-verzui, o combinatie de lava vulcanica, turcoaz Africa, rodonit, piatra soarelui, ne-a spus Maxim Hiruta.
cercei momtati in pietre, taiate acum, cu lizardit, agat, criscocola, aurolit, o piatra din Bielorusia, dar si un set de 4.000 Ron, din moldavit, cu cercei, pandant si inel, ne-a spus Maxim Hiruta, prezent in acest week-and la targul de cristale din curtea Muzelui National de Geologie.
Categoria B - vehicule de transport marfa cu MTMA (masa totala maxim autorizata) intre 0 si 3,5 tone. ... Categoria C - vehicule de transport marfa cu MTMA (masa totala maxim autorizata) intre 3,5 si 7,5 tone - 1 zi - 4 euro;
Nivelul maxim al cursului euro-leu din ultimele 18 luni a fost de 3,7695, cursul actual fiind în prezent doar cu 6% mai mic.
Alexandru Maxim a inscris cel mai important gol al carierei, in remiza cu Steaua, scor 1-1, reusita dedicata familiei sale Scolit la Espanyol Barcelona de la 17 ani, "Max" ... În afara golului, Maxim s-a remarcat si prin cateva artificii tehnice gustate de public.
Acest tip de credite se acorda in RON, EUR sau USD si cuprinde doua variante, prima impunand beneficiarului sa-si vanda imobilului detinut in proprietate in scopul rambursarii creditului intr-o singura transa (avans minim de 25% din valoarea investitiei, termen maxim de restituire 12 luni pentru cumpararea de imobile si 24 de luni pentru construirea de imobile), iar cea de a doua varianta presupunand doar finantarea achizitiei ori a constructiei celui de-al doilea imobil (25% din pretul imobilului este suportat de beneficiar, perioada maxima de rambursare variaza intre 20 si 25 de ani, in functie de moneda in care se acorda creditul), iar dobanzile sunt cuprinse intre 10% si 16,5%.
Liderul maxim si ceilalti (Autor: ... un Victor Ponta pe creasta valului, ametit de aerul tare al puterii, cu aroganta liderului maxim, si pe ceilalti gravitand in jurul sau.
Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Alexandru Maxim (90+1), desi au avut aproape o repriza un om in plus si au ratat si un penalty, prin Bogdan Stancu (55).
Pietrele sunt minuni create de natura si automat trebuie apreciate mult mai mult. In urma cu sapte ani l-am cunoscut pe Maxim Hiruta.
Dispeceratul Energetic National (DEN) a inregistrat luni un consum maxim de energie electrica la nivel national de 7.601 MW, mai mare cu aproape 500 MW decat consumul maxim dintr-o zi obisnuita, a declarat marti directorul Dispeceratului Energetic National, Octavian Lohan."Ieri (n.r.
Maxim: Acasa suntem puternici Alexandru Maxim se felicita ca a ales Pandurii. Dupa o perioada de acomodare, Maxim si-a castigat locul de titular si a reusit o evolutie buna la Brasov.
Stancu scapa singur cu portarul, dar sutul sau e respins in corner Min 68 - Iese Varga si intra Lovrencsics Min 64 - Iese Maxim si intra Ad.
Alexandru Maxim, decarul nationalei, a reprezentat una dintre tinte. "Maxim a facut un campionat foarte bun in Turcia. ... Maxim m-a enervat la culme. ... M-a enervat Maxim cand a iesit in fata... ... Acum are Maxim numarul 10.
google-analytics.com