Cautare

89 de rezultate pentru "hepatita" (3.07 secunde)
Hepatita B, hepatita C, toxoplasmoza, rubeola, Citomegalvirus si Listeria monocytogenes - te costa cam 300-500 lei. Medicul nu o sa iti recomande sa le faci pe toate, dar cel putin trei din ele sigur trebuie facute.
- hepatita autoimuna; ... - reducerea riscului de hepatita: informeaza de la medicul tau de vaccinurile impotriva hepatitei A sau B, disponibile in acest moment.
Inca doua cazuri suspecte de hepatita cu cauze necunoscute la copii au fost depistate in Romania. Acestea se adauga unui caz deja confirmat, o fetita de 5 ani care ar putea avea nevoie de transplant hepatic.
Numarul cazurilor de hepatita de origine necunoscuta, acea boala misterioasa, care afecteaza in principal copiii, a crescut, avertizeaza OMS. Un numar de 348 de cazuri au fost identificate pana in prezent in 20 de tari.
Aceasta activitate cotidiana la groapa de gunoi a portului Constanta printre mormanele de seringi, pansamente, perfuzoare si manusi chirurgicale uzate, precum si alte resturi din activitatea medicala in mod cert contaminate cu virusii celor mai teribile boli-SIDA, hepatita, TBC etc.
Dumneavoastra puteti fi suparat, pentru ca, daca eu m-as supara de fiecare data, as face hepatita. Iar se vor supara unii care cred ca ziaristii sunt de mare interes pentru institutiile statului, sunt de interes prin ce scriu.
Aproape 70% dintre noi avem si hepatita C, asa ca avem nevoie de vitamina C, hepatoprotectoare si un regim de viata adecvat.
- 1,5-5 UB - 3-13 UK - 13-45 UI Cand, din diferite cauze bila nu se mai scurge in intestin (calcul al vezicii biliare, hepatita cu icter etc.) atunci aceasta impreuna cu enzima trece in sange, ducand la cresterea valorilor enzimei.
hepatita. De asemenea, cearcanele aparute la copii ar putea, in cele mai grave dintre cazuri, sa fie semn de cancer - neuroblastom.
Acum 20 de ani, cand m-au anuntat ca am hepatita C, mi-au spus ca mai am 10 ani de trait.
- - amelioreaza tulburarile gastro-hepatice, ulcerele gastro-duodenale, gastritele hiperacide, hepatita cronica si virala, ciroza, ascita, bila lenesa, insuficienta hepatobiliara si litiaza biliara;
Base a urmat cursurile in Bucuresti, unde a continuat sa-si trateze hepatita cu tinctura de whiskeanu, singura care vindeca garantat ficatul." Care va sa zica, incepand din 1992 Basescu a fost furnizor de informatii confidentiale, de la servicii, catre "Academia Catavencu", despre "coruptii" din PSD.
Cum nimeni nu a inventat in Romania gherete magice, din care urina si fecalele se recicleaza singure, cineva trebuia sa asigure curatenia pentru ca simpla deschidere a usii sa nu-ti aduca la pachet si o hepatita.
Hipersensibilitatea la frig apare la persoane cu imunitatea dereglata, legata de problemele tractului gastrointestinal, in special ulcer si disbacterioze dar si la cei cu hepatita cronica , colecistita,pancreatita, amigdalita sau sinuzita.
Atat inapetenta, cat si anorexia pot aparea deseori inainte si/sau in timpul unei imbolnaviri sau in perioada de covalescenta dupa unele boli, asa cum sunt bronhopneumonia, enterocolita, glomerulonefrita, verminozele intestinale si aproape toate bolile infectocontagioase (rujeola, rubeola, gripa, oreionul, scarlatina, dizenteria, hepatita epidemica).
Tien Hsien Liquid de la SecomĀ® este recomandat ca adjuvant in tratarea cancerului, dar si in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, etc.) precum si in alte afectiuni care conduc la scaderea imunitatii.
Hepatita virala. Sunt principalele boli infectioase descoperite la copii aflati in crese, centre de plasament, gradinite, scoli generale, licee, scoli profesionale si de ucenici din mediul rural si urban, potrivit unui raport al Directiei de Sanatate Publica si Control din cadrul Ministerului Sanatatii.
Hipersensibilitatea la frig apare la persoane cu imunitatea dereglata, legata de problemele tractului gastrointestinal, in special ulcer si disbacterioze dar si la cei cu hepatita cronica , colecistita,pancreatita, amigdalita sau sinuzita.
La nivel national, sunt inregistrati un numar de 2 milioane de bolnavi de hepatita, 1,5 mil diabetici, 500 000 cu cancer, peste 12 000 cu HIV si alti pacienti cu boli cronice care sufera din cauza sistemului.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
google-analytics.com