Cautare

89 de rezultate pentru "hepatita" (3.64 secunde)
HEPATITA C TESTEAZA-TE ACUM! ... INFORMATII GENERALE DESPRE INFECTIA CU VIRUSUL HEPATITEI C Despre Hepatita C Hepatita C este o boala infectioasa a ficatului, cauzata de infectia cu virusul hepatitic C (VHC).
Hepatita C, vindecabila 100% Pacientii si specialistii pledeaza pentru introducerea in lista de medicamente a terapiilor moderne In privinta standardului de tratament in hepatita C avem o intarziere de 3 ani fata de standardul european.
Hepatita A poate ucide! ... In ultimul an, avem multi pacienti cu transaminaze foarte mari, cu distrugeri ale celulelor hepatice 80% dintre persoanele cu hepatita A nu stiu ca sufera de aceasta boala, totusi virusul hepatitic A a devenit din ce in ce mai agresiv, avertizeaza prof.
Romania are multa hepatita Gravida infectata cu virusurile hepatitice B sau C va naste prin cezariana si nu va alapta In prezent, tara noastra, se plaseaza, in UE, pe locul 25 in privinta incidentei hepatitelor virale, in special cu virusurile hepatitice B si C.
- S-a infiintat Registrul National de Hepatite, baza de date electronica ce contine informatii complete, legate de diagnostic, rezultatele evaluarilor medicale, stadializare, tratament si toate datele necesare pentru monitorizarea bolnavilor cu hepatita;
Hepatita C, devastatoare, dar vindecabila (Autoare:
Sub sloganul "Hepatita C nu doare. ... Romania, locul 1 in Europa la cazurile de hepatita C In Romania exista intre 800.000 - 1.000.000 de persoane infectate cu virusul hepatitei C, avertizeaza prof.
Website-ul contine informatii detaliate despre hepatita virala C, metodele de diagnosticare si tratament, insa urmeaza a fi actualizat in curand si cu detalii similare privind hepatita virala B.
In vacanta, pericol de hepatita A. ... Aceasta este explicatia pentru care, atunci cand copiii merg din nou la scoala, sunt semnalate focare de hepatita virala A. ... Hepatita virala A este o boala contagioasa, mai frecventa in scoli si gradinite.
In principal, au fost abordate aspecte legate de hepatite, in mod special, hepatita C care se extinde ingrijorator. ... Profesorul Stanislas a prezentat un studiu efectuat pe pacienti suferinzi de ciroza provocata de hepatita C.
importanta campaniilor de vaccinare, potentialul ucigas pe care il au virusurile gripale, felul in care trebuie combatuta rabia sau muscaturile de capuse, dar si progresele remarcabile facute in lupta impotriva diverselor forme de hepatita.
importanta campaniilor de vaccinare, potentialul ucigas pe care il au virusurile gripale, felul in care trebuie combatuta rabia sau muscaturile de capuse, dar si progresele remarcabile facute in lupta impotriva diverselor forme de hepatita.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne atrage atentia asupra formelor fulminante de hepatita. ... Mai mult, cand aceasta vine peste o hepatita cu virus B si C, poate sa genereze forme fulminante de hepatita, care nu era treaba virusului hepatitic A.
Dupa Paste, medicamente noi pentru cancer si hepatita C (Autoare: ... Ministrul Nicolae Banicioiu promite ca, dupa Paste, bolnavii de hepatita C se vor putea tratata, la indicatia medicului specialist, cu noile molecule miraculoase, care reusesc chiar sa vindece aceasta teribila boala.
Mariustuca.ro / 125 de opere de arta, concepute de artisti din 25 de tari, transmit un mesaj de speranta bolnavilor de hepatita C (Autoare:
Mariustuca.ro / FRENCH KISS sau calea prin care se poate transmite boala sarutului sau hepatita B (Autoare: ... Mononucleza si hepatita B Nici in sarutul sincer nu mai poti crede. ... Adica, aproximativ 60% dintre persoanele infectate care fac hepatita acuta cu VHB au sanse sa se vindece in timp.
Toate persoanele nascute inainte de 1990, in vizor - Toate persoanele nascute inainte de 1990 ar trebui sa se testeze de hepatita B, hepatita C si HIV pentru ca inainte de acest an nu existau seringi de unica folosinta si cine a facut injectii sau transfuzii ar fi putut fi infectat cu unul dintre aceste virusuri, a declarat prof.
Concret, este vorba despre testarile pentru hepatita, HIV si SIDA, despre care prof. ... Propun medicilor de familie din Romania sa-si testeze toti pacientii, toate persoanele de pe lista, in decurs de un an, un an jumatate, pentru hepatita, HIV, SIDA, a spus doctorul Adrian Streinu-Cercel, intr-o conferinta de presa.
Organizatii neguvernamentale cer o mai mare mobilizare a OMS Mai multe organizatii neguvernamentale au cerut vineri o mai mare mobilizare internationala, in special a OMS, pentru a combate cazurile de hepatita B si C in lume, cu ocazia zilei mondiale de lupta impotriva hepatitei (28 iulie), relateaza vineri AFP.
Adica, aproximativ 60% dintre pacientii care fac hepatita acuta cu VHB au sansa sa se vindece in timp. Dar aproximativ 40% raman purtatori de VHB si, mai devreme sau mai tarziu, vor dezvolta hepatita cronica, ciroza hepatica si/sau cancer hepatic".
google-analytics.com