Cautare

89 de rezultate pentru "hepatita b si c" (4.08 secunde)
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C: HEPATITA C TESTEAZA-TE ACUM! ... Activitatile se adreseaza populatiei adulte, avand drept scop facilitarea accesului la depistarea si diagnosticarea precoce a bolii.
Hepatita C, vindecabila 100% Pacientii si specialistii pledeaza pentru introducerea in lista de medicamente a terapiilor moderne In privinta standardului de tratament in hepatita C avem o intarziere de 3 ani fata de standardul european.
Hepatita A poate ucide! ... In ultimul an, avem multi pacienti cu transaminaze foarte mari, cu distrugeri ale celulelor hepatice 80% dintre persoanele cu hepatita A nu stiu ca sufera de aceasta boala, totusi virusul hepatitic A a devenit din ce in ce mai agresiv, avertizeaza prof.
Romania are multa hepatita Gravida infectata cu virusurile hepatitice B sau C va naste prin cezariana si nu va alapta In prezent, tara noastra, se plaseaza, in UE, pe locul 25 in privinta incidentei hepatitelor virale, in special cu virusurile hepatitice B si C.
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
Hepatita C, devastatoare, dar vindecabila (Autoare:
Sub sloganul "Hepatita C nu doare. Doar ucide", Alianta Pacientilor Cronici din Romania lanseaza cea mai vasta campanie de depistare a infectiei cu virusul hepatitei C, desfasurata la nivel national.
Website-ul contine informatii detaliate despre hepatita virala C, metodele de diagnosticare si tratament, insa urmeaza a fi actualizat in curand si cu detalii similare privind hepatita virala B.
In vacanta, pericol de hepatita A.
In principal, au fost abordate aspecte legate de hepatite, in mod special, hepatita C care se extinde ingrijorator. ... Profesorul Stanislas a prezentat un studiu efectuat pe pacienti suferinzi de ciroza provocata de hepatita C. ... Si aceasta performanta a fost obtinuta la pacienti cu ciroza in faze avansate.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne atrage atentia asupra formelor fulminante de hepatita.
Dupa Paste, medicamente noi pentru cancer si hepatita C (Autoare: ... Se stie ca, in ultimii ani, la noi, preturile unor medicamente au fost chiar si de cinci ori mai mari comparativ cu cele practicate in alte tari europene.
Mariustuca.ro / 125 de opere de arta, concepute de artisti din 25 de tari, transmit un mesaj de speranta bolnavilor de hepatita C (Autoare:
Mariustuca.ro / FRENCH KISS sau calea prin care se poate transmite boala sarutului sau hepatita B (Autoare: ... Si daca cuplurile se saruta de cel putin noua ori pe zi, saliva lor devine practic identica.
Semnalul a fost dat in urma concluziilor trase de rapoartele medicale si de analizele intocmite de Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, Asociatia Romana anti-SIDA si Romanian Harm Reduction Network.
Concret, este vorba despre testarile pentru hepatita, HIV si SIDA, despre care prof. ... INITIATIVA DOCTORULUI Streinu-Cercel deja a trimis o solicitare Ministerului Sanatatii, Guvernului si Presedintelui, in care a explicat despre necesitatea acestor teste vitale pentru populatie.
Organizatii neguvernamentale cer o mai mare mobilizare a OMS Mai multe organizatii neguvernamentale au cerut vineri o mai mare mobilizare internationala, in special a OMS, pentru a combate cazurile de hepatita B si C in lume, cu ocazia zilei mondiale de lupta impotriva hepatitei (28 iulie), relateaza vineri AFP.
Virusul hepatitic B si transpiratia Din totalul persoanelor infectate cu VHB, 40% fac, in timp, hepatită cronică, ciroza, cancer la ficat Principala cale de transmitere de la o persoana la alta a virusului hepatitic B (VHB) este prin contact sexual intamplator, neprotejat cu prezervativ.
google-analytics.com