Cautare

19 de rezultate pentru "hateg" (6.47 secunde)
"Liberala Mariana Campeanu a castigat alegerile parlamentare partiale in Colegiul Hateg". Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
un complex format din termocentrala Turceni si hidrocentralele Curtea de Arges si Hateg; al doilea complex format din hidrocentralele din Ramnicu Valcea si termocentralele Isalnita, Craiova, Constanta Palas;
Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Acolo sunt vestigii dacice si romane, inclusiv capitala Sarmisegetuza Ulpia Traiana, cetati si biserici medievale precum castelul Santamaria Orlea, cetatea Colt care se pare ca l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie, sau misterioasa biserica din Densus care are o forma unica si a fost ridicata acum opt secole din bucati de piatra aduse din ruinele Sarmizegetusei, Parcul National Retezat, Rezervatia de zimbri Hateg din padurea Slivut, Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.
Liderul PNL Crin Antonescu a salutat luni castigarea de catre Mariana Campeanu a mandatului de deputat de Hunedoara. "Este o victorie foarte importanta, o victorie de moral, o victorie care arata cateva lucruri:
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca de Paste va petrece sarbatorile langa Hateg, cu fiul sau si familia acestuia.
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), ne-a declarat ca Maramuresul, nordul Olteniei, respectiv zona Gorj - Hateg, dar si Delta au fost alte cateva zone de atractie pentru romanii plecati sa-si petreaca departe de casa Sarbatorile de Paste.
De asemenea, in Iernut, Maramures, vor fi construite 49 de locuinte, iar localitatile Campina, Prahova si Hateg, Hunedoara, vor beneficia de cate 40 de unitati locative.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. Astfel, prima unitate a fost deschisa la inceputul lunii martie, la Hateg. Celelalte orase vizate pentru acest an sunt:
In prezent, reteaua SPAR detine in Romania supermarket-uri in Arad, Resita, Deva, Odorheiu-Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Targu-Mures, Hateg, Medias, Ramnicu-Valcea, Orsova, Sfantu-Gheorghe, Petrosani, investitia pana in prezent depasind 23 milioane de euro.
Depozitul nostru mai aprovizioneaza doar magazinele personale, ceilalti gasindu-si furnizori la Sibiu, Petrosani, Hateg. Acolo, diferite fundatii religioase au deschis afaceri cu hainele capatate gratis din strainatate.
Cea de-a doua companie va cuprinde Electrocentrale Bucuresti, CTE Deva si CET Paroseni (apartinand Termoelectrica), Portile de Fier si restul sucursalelor Hidroelectrica (adica sucursalele Sebes, Buzau, Targu Jiu, Caransebes, Hateg, Arges, Cluj, Bistrita), Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani.
Orasele apropiate de epicentrul seismului sunt Hateg (cinci kilometri), Hunedoara (16 kilometri), Simeria (30 kilometri), Deva (32 kilometri) si Uricani (35 kilometri).
34 de calatori au fost transportati ingara CFR Subcetate, trei calatori in autogara din Hateg, iar 11 calatori vor fi preluati de rude, prieteni de pe DN 66, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda, citata de Agerpres.
Avem si dulciuri de casa din Brasov, miere ecologica de Hateg si vinul alb si rosu al Casei Isarescu. - Este binecunoscuta cartea dvs.
Intra apoi pe fir mecanicul auto, Paul Farda, care prelua ketamina si o distribuia unor persoane din Petrosani si Hateg.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com