Cautare

4466 de rezultate pentru "hateg mircea" (5.68 secunde)
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", pe care il puteti citi in continuare. 'Sunt mai surprins de reactia lui Mircea Geoana decat de plecarile unor oameni din partid.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Faptul ca liderii PSD au avut intr-un fel sau altul o intalnire de taina este explicat de Adevarul in articolul "Mircea Geoana, judecat la secret de liderii PSD".
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA". ... Dar pentru a-l intelege mai bine pe Mircea Malita, am sa evoc un episod din acele vremuri, care da masura caracterului sau integru.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA".
Ce jocuri face Geoana in PSD Atacurile lansate de presedintele Senatului, Mircea Geoana, la adresa PSD sunt considerate de analisti ca un semn de blat cu Puterea. Mircea Geoana a agitat in ultima vreme spiritele in PSD.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid.
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Mircea Diaconu are la dispozitie 5 zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... In ce an a castigat Sahtior Donetk, sub comanda lui Mircea Lucescu, trofeul Cupa UEFA?
O felicit pe Mariana Campeanu, felicit organizatia noastra de la Hunedoara, in frunte cu Mircea Molot, si pe toti care s-au implicat in aceasta campanie", a declarat presedintele PNL.
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca de Paste va petrece sarbatorile langa Hateg, cu fiul sau si familia acestuia. ... • Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader , a declarat, pentru MEDIAFAX, ca va merge la biserica in noaptea de Inviere.
google-analytics.com