Cautare

4466 de rezultate pentru "hateg mircea zepa" (8.75 secunde)
Multi il ironizeaza pe Mircea Geoana, care crede ca din cauza atacurilor energetice pe care le-a resimtit a pierdut alegerile. ... Mircea Geoana este nascut in zodia Racului. ... Intrebat ce parere are despre lucrurile declarate de Mircea Geoana, Ion Iliescu il face pe acesta in mod direct sau indirect:
Presedintele PSD, Mircea Geoana, precizeaza ca verificarile ANI in privinta sa indica "o vendeta politica a celor care conduc astazi Romania" cu scopul "de a interveni si de a influenta rezultatul alegerilor din PSD".
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Mircea Geoana a fost judecat ieri de colegii din partid pentru tradare. ... Cu o falca-n pamant si una-n cer, Mircea Geoana intra in sediul central al partidului ca pentru ultima oara.
Drumul pe care urma sa fie impins PSD a fost miza conflictului deschis dintre actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, si fostul lider, Mircea Geoana. ... Pentru Mircea Geoana, de exemplu, impunerea propriei viziuni politice ar fi echivalat cu recastigarea controlului PSD.
Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu este in stare de incompatibilitate, sustine Agentia Nationala de Integritate. ... Senatorul PDL Mircea Cinteza ar fi si el incompatibil. ... "In perioada 01.04.2005 - 01.09.2005, domnul Cinteza Mircea a exercitat functia de Ministru al Sanatatii.
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun:
Mircea Cosea a demisionat din UNPR in cadrul unei emisiuni de televiziune Analistul economic Mircea Cosea si-a anuntat decizia de a demisiona din UNPR sambata seara, in timpul unei emisiuni transmise de Realitatea TV.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca Mircea Geoana isi face singur rau incercand sa genereze o masa critica impotriva lui Victor Ponta. Intr-un interviu in exclusivitate acordat "Evenimentului zilei", el dezvaluie si faptul ca si-a dorit ca Mircea Geoana sa devina presedinte in 2009.
Zilele lui Mircea Geoana in PSD sunt numarate Victor Ponta va cere azi excluderea presedintelui Senatului din partid pentru ca a refuzat sa se lase revocat din functie. Este exact ce asteapta Mircea Geoana:
De ce e mazilit Mircea Geoana? ... Al doilea fapt indubitabil este ca Mircea Geoana a deranjat extrem de mult staff-ul PSD, determinandu-l sa ajunga la concluzia ca, atat timp cat acesta conduce Senatul, PSD nu mai beneficiaza de niciun avantaj.
9am.ro informeaza:Mircea Geoana isi infiinteaza propriul partid? Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
"Primarii PSD din Dolj sunt suparati pe partea juridica a partidului, pe cei care i-au sugerat lui Victor Ponta si celor din Biroul Permanent ca solutia schimbarii lui Mircea Geoana cu un alt coleg de-al nostru este una facila si fezabila.
Sfarsitul si inceputul lui Mircea Geoana (Autor : Indira Crasnea) Felul in care comisia de anonimi care vegheaza la integritatea si morala in randurile social-democratilor a inteles sa-l execute pe presedintele Senatului si scorul la care s-a luat recomandarea de excludere inseamna pentru Mircea Geoana capatul drumului in PSD.
" Geoana a fost un agent toxic si o cartita in PSD" Mircea Geoana a fost "un agent toxic" si "o cartita" in sanul PSD, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el sustinand ca excluderea fostului presedinte social-democrat va prinde bine lui Victor Ponta, PSD si USL.
Totul este o inscenare premeditata, prost conceputa Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a transmis o scrisoare membrilor Comitetului Executiv, forul care va decide marti ce sanctiune i se va aplica, mentionand ca nici pana in prezent nu i-au fost comunicate motivele pentru care se cere sanctionarea sa de catre CEx Mircea Geoana a transmis o scrisoare presedintelui PSD, Victor Ponta, si tuturor membrilor Comitetului Executiv, in care vorbeste despre sanctiunea pe care partidul urmeaza sa i-o aplice marti.
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Mircea Badea a parodiat mesajul de adio al lui Traian Basescu pentru PDL Mesajul surpriza, de sambata seara, al presedintelui Traian Basescu, prin care acesta anunta despartirea de PDL si constituirea, in viitor, a unei noi formatiuni de dreapta, a devenit o sursa de inspiratie pentru o parodie, pusa in scena de Mircea Badea, realizatorul emisiunii de la Antena 3, "In gura presei".
rosu in gat, mai spune directorul SAPARD Mircea Solomon. Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
google-analytics.com