Cautare

173 de rezultate pentru "happy tour" (3.10 secunde)
Si dupa ce ne acceptam cu totii istoria si traditiile neamului nostru stramosesc …o sa putem avea pretentia de a incerca sa fim "one big happy family”.
Un cuplu retinut dupa ce barbatul a fost prins la volan fara permis si-a facut de cap pe bancheta din spate a masinii de politie.
E geniul national, sa stricam totul la sfirsit, cind toti vor un happy end, printr-un gest necugetat, prin aiureli si scorneli, prin bravade inutile, noi, hop, facem o prostie.
E geniul national, sa stricam totul la sfirsit, cind toti vor un happy end, printr-un gest necugetat, prin aiureli si scorneli, prin bravade inutile, noi, hop, facem o prostie.
Toate cu lovituri de teatru si happy-end-uri. Unele se petrec in fata cortinei, in vazul tuturor, altele in culise. Cert este ca observam printre politicieni o febra, o agitatie, pe care le intilnim mai rar.
Toate cu lovituri de teatru si happy-end-uri. Unele se petrec in fata cortinei, in vazul tuturor, altele in culise. Cert este ca observam printre politicieni o febra, o agitatie, pe care le intilnim mai rar.
Acum ramane sa vedem daca si filmul nostru va fi unul cu happy-end sau nu s-a intamplat nimic altceva decat ca telenovela coruptiei si-a derulat un alt episod.
Bucurestiul pare ca n-a inceput sa puna problema instructajului pe care il face Guvernul Romaniei celor ce pleaca (civili sau militari) in Irak. Poate dupa ce se va risipi euforia sfarsitului filmului acesta american, cu happy-end.
Luati lectii de peste ocean si cand veti arata ca aveti ce spirit al sarbatorii sa ne oferiti, ne vom integra si noi in acea bucurie generala. Pana atunci, Happy Valentine!
Cit de mult se lucreaza in aceste zile stabilite pentru recuperari e insa o poveste fara Happy End pentru contribuabil...
Daca pentru Automobile Craiova finalul pare mai degraba happy-end, cumparatorul fiind gigantul american Ford, Tractorul Brasov, singurul fabricant important de utilaje agricole care se mai afla inca in proprietate de stat, a fost adjudecat de o companie bucuresteana care are ca unic asociat un off-shore cipriot.
Ioan Negrea este insa actionar al societatii „Village Tour“ SRL, care efectueaza chiar zilele acestea lucrari de asfaltare in Municipiul Mangalia si al carei beneficiar este Primaria.
Producatorii executivi sunt Steve Golin (The Revenant, Spotlight), Paul Green (The Revenant, The End of the Tour), Tom Ortenberg (Spotlight, Sleepless Night), Peter Lawson (Spotlight, John Wick), Molly Conners (Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance], Maria Cestone (Child 44, Strangerland), Devil's Knot), Sarah E.
Documentatia pentru licitatie a fost cumparata de sase firme, insa doar doua dintre ele au depus oferte si au participat la licitatie - SC Danco Pro Communication SRL si SC Tudor Turism&Tour SRL.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
administrator unic/director la societatea Rom Tour G.M. Impex si membru fondator al Fundatiei ProRapid) si Stelian-Ioan Ratiu (administrator la firma Transilvania International).
Mai precis, in perioada 4-6 iunie sunt invitate la Constanta din regiunea Dobrich, Bulgaria, autoritatile publice locale, asociatiile patronale din aceeasi regiune, principalii tour-operatori dar si camera de comert si industrie si organizatiile neguvernamentale de profil.
Reprezentantii TUI si ai celorlalti trei mari tour-operatori germani, Thomas Cook, ITS si Dertour, au semnalat si o serie de probleme cu care clientii lor s-au confruntat in Romania, cele mai importante dovedindu-se lipsa curateniei, zgomotul si magazinele inchise in extrasezon.
Dupa incidentul de saptamana trecuta de la Kusadasi, tour-operatorii si detailistii interni trebuie sa renunte acum la un nou circuit turistic, Egiptul, atat de iubit, pentru piramidele unice in lume, cat si pentru plajele insorite si hotelurile extrem de luxoase.
Cei care circula mai des cu avionul si au avut probleme evita insa companiile aeriene respective", a spus Raluca Lomboiu, agent de turism la Millenium Tour.
google-analytics.com