Cautare

173 de rezultate pentru "happy tour" (3.50 secunde)
de echipa Happy Tree Friends, cu numarul 177 in concurs, care a fost inregistrată cu timpul de 43 min 25 sec., pe distanța de 4 x 3,1 km, urmata indeaproape de echipa numărul 128, Run4Health, inregistrată
De la mari campioni și pina la artiști revoltati precum Florin Chilian și de la surse care s-au decis sa vorbeasca și pina la senzationalii baieti și fete de la Happy Fish, care ne-au ajutat la reprezentatia din fata MTS, sprijinul a fost proaspat și dezinteresat.
happy hour 4. x factor 5. in puii mei 6. in gura presei 7. acces direct 8. csid 9. burlacul 10.
"Din cate stiu, artistul Bobby McFerrin, interpretul celebrei piese "Don‘t Worry, Be Happy", mai poate face acest lucru!", a mai continuat cantareata care abia asteapta sa inceapa din nou sezonul nuntilor.
Povestea vocii inconfundabile este una dramatica, dar cu happy-end. In 1977, artista a fost diagnosticata cu noduli pe corzile vocale.
Asa ca m-am gandit sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura si am infiintat gradinita Happy Kids.Vreau sa fac din aceasta gradinita o poveste in care cei mici sa se descopere prin muzica, dans, pictura, actorie pentru copii, arte martiale si normal limbi straine", spune Silvia.
• Conferinta de presa De la ora 18.00 - "HAPPY HOURS" • COCKTAIL, invitati de marca, surprize • TOMBOLA cu 10 premii substantiale oferite de Exotique si partenerii sai traditionali.
Mandingo is not happy! Stiu, e oribil ce spun. E oribil pentru ca majoritatea stiu ca e adevarat. A te ingriji presupune efort, iar majoritatea sunteti tare comode.
De la piese de pe cel mai recent album Pushig de World Away pana la celebra Happy People, concertul de la Bucuresti va contine a trecere in revista a carierei lui Kenny, un artist cu o istorie personala si muzicala impresionanta.
Claudia Pavel, Simona Dragomir, Florentina Opris, Ianna Novac, Dana Lutu, Dezbracatu', alaturi de protagonistele emisiunii Dreptul la fericire de la Happy Channel au intrat in jocul de-a vacanta fashion inedita, intr-o atmosfera stylish si relaxata.
Desi toata lumea se astepta ca povestea ei de iubire cu primul roman din viata ei sa se termine cu happy-end, iata ca multi au fost luati prin surpridere.
- In fiecare marti, la Integral Happy Hour, scriitorul Dan Silviu Boerescu prezinta un show live si se intalneste cu cititorii, oferindu-le acestora, pe langa autografe, covrigi, prajituri si alte surprize culinare certificate de Bucatarescu.
Cel care l-a dat in judecata pe prezentatorul emisiunii Happy Hour de la PRO TV este milionarul Cosmin Balcacean, deranjat de atitudinea vedetei in cazul divortului sau de sotia Dana, dezbatut toata toamna trecuta de lumea mondena, inclusiv in emisiunea lui Maruta.
Artistul Damian Draghici a marturisit in urma cu ceva timp, la emisiunea "Happy Hour" a lui Catalin Maruta, ca a renuntat total la regimul de viata pe care il avea la Damian and Brothers:
De la mari campioni si pina la artisti revoltati precum Florin Chilian si de la surse care s-au decis sa vorbeasca si pina la senzationalii baieti si fete de la Happy Fish, care ne-au ajutat la reprezentatia din fata MTS, sprijinul a fost proaspat si dezinteresat.
Medist, Dacia, Environ, Bancpost, RFDI, Coopear Pear, Happy Advertising, Bestevent, Orange, Banca Transilvania, Hotel Caro, Stalinskaya, Wembley, Rose Mary, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Nescafe Alegria, May Flowers, Carrefour, Teatru Elisabeta, Leonte, Dressbox, Gentelmen's Corner, Camelia Enciu Studio, Catering Evenimente, ShowBizz Event, Dan Design, PPB Tipografie, Casti.ro, Talksmart, Wise Trumpets, GKOdioxid.ro.
Este foarte probabil ca mare parte dintre cei salvati sa ajung , intr-un final cu happy-and, in tinutul fagaduitei - Spatiul Schengen - urmand sa se alature sutelor de mii de barbati din Siria, Afganistan, Irak, Libia, Mali, Senegal, Camerun etc, sositi acolo in anul precedent- 2015 , si care la randul lor s-au alaturat milioanelor de barbati (dar si femei si copii) care deja erau instalati acolo de la sfarsitul secolului XX si inceputul celui de-al XXI-lea .Ne reamintim cu acest prilej de coloanele, parca nesfarsite, de barbati tineri si foarte tineri , dar si foarte hotarati care marsaluiau in vara si toamna anului trecut prin Uniunea Europeana indreptandu-se spre centrul acesteia , spre entitatile ei vitale , fara sa fie supusi nici unui fel de restrictie sau de control.
Celebra specialista in oftalmologie, dr Monica Pop si-a deschis sufletul de curand la emisiunea Dreptul la fericire, de la Happy Channel, dand detalii despre o boala pe care a invins-o (cancer de colon).
ceaiuri Rooibos, Fruits Kiss, zmeura, portocale si pere, Happy Sunshine, Moringa and Goji, Yellow Tea, ceai negru Kenya, dar si cafele english toffee, caramel, zmeura si ciocolata, pepene, portocale, irish, cirse maraschino.
In definitiv, scandalul cel de ochii targului cu Nastase s-a terminat cu happy-end si pupaturi pe obraz, cum altfel sa mai sara in evidenta si el, sa determine ziaristii sa-l bage in seama, sa-i faca publicitate - pozitiva sau negativa - si sa iasa din tipare, decat ratoindu-se la cei care dau din condei sau din tastatura?
google-analytics.com