Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.32 secunde)
in timpul calatoriilor in strainatate, romanii au cheltuit cel mai mult pe cazare, aproape 20 milioane dolari, reprezentind 24% din total, magazine de haine (cinci milioane dolari), statii service (cinci milioane dolari) si linii aeriene (4,3 milioane dolari).
Adica pe mancare, haine, facturi, apoi pe bunuri de folosinta indelungata, cum ar fi case, autoturisme, electronice si electrocasnice, si doar o mica parte sfarsesc in investitii.
Iar cei care isi permit sa cumpere haine de firma in Romania nu vor ezita sa mai scoata din buzunar 20 de euro si sa achite o masa cu trei feluri intr-un restaurant bun din Capitala.
Bani de haine nu raman, ca n-au de unde. De-abia i-am dat fetei 500.000 de Sarbatori". Tita Deliu, 59 de ani, pensionara:
"Cardul Euro-26 ofera reduceri studentilor la comerciantii din Romania in peste 1.000 de locuri (intre 5% si 100%) la muzee, institutii culturale, cinematografe, agentii de turism, magazine de haine, ateliere foto, magazine de electronice, librarii etc.
Pretul apartamentelor scade, al caselor creste Luand in considerare raportul cheltuieli de intretinere (aproximativ 500 RON/luna pe chirie si intretinere si 200 RON pe hrana si haine) si veniturile lunare (850 RON/luna), un craiovean poate economisi lunar aproximativ 150 RON.
"Au fost probleme la vestiare, unde angajatii nu aveau haine de schimb pentru munca si pentru strada", a declarat Lascu.
"Daca ar fi sa cumparam si haine noi ar fi si mai greu", a adaugat Gruia. Cu toate acestea, indiferent cat de putin ar castiga si cati bani s-ar duce pe cele necesare traiului de zi cu zi craiovenii incearca sa economiseasca totusi cate ceva.
Tarifele pentru confectionat si reparat haine si incaltamite au crescut si ele cu 0,63%. Cresteri s-au mai inregistrat si la tarifele pentru ingrijire medicala si pentru reparatii auto, electronice si lucrari foto, de 0,75% si respectiv de 0.66%.
Stabilit in Craiova de peste 20 de ani, "olteanul" Georg Bergmann s-a hotarat sa-si deschida propria afacere dupa ce a lucrat foarte multa vreme ca reprezentant al Steilmann.
Coletul poate contine obiecte/produse care nu sunt mentionate pe lista obiectelor interzise, cum e cazul valori la purtator, bani, cecuri, bijuterii, metale pretioase, alimente, alcool, substante explozibile sau toxice, droguri, haine vechi.
Stocul de haine l-am sechestrat atunci cand am pus sechestru asiguratoriu pe cladire si masini", a precizat Silviu Dumitru. Intrebat de ce fiscul nu vinde bunurile la pretul din magazin, directorul DGFP Dolj a spus:
Iar in aceasta categorie intra atat proprietarul unui salon de coafura, al unui restaurant sau al unui magazin de haine, cat si marile regii autonome care difuzeaza muzica.
Cei care au avut ocazia sa viziteze ieri targul au putut vedea ca producatorii au expus haine din piele, incaltaminte, blanuri, artizanat si bijuterii.
Cand vine vorba de achizitionarea de haine, craiovenii scot din buzunar oricat, insa ignora hainele groase si se orienteaza catre tinutele de ocazie.
Cutii speciale pentru computere, haine pe umerase, vesela, cartile, piesele de mobilier, toate sunt impachetate si livrate la destinatia indicata de client.
Productia de confectii in sistem lohn aduce profit in ciuda previziunilor sumbre care planeaza asupra industriei. Investitia intr-o unitate cu acest sistem este promitatoare, avand in vedere faptul ca majoritatea companiilor occidentale sunt interesate de forta de munca ieftina.
Mangaliotii cu dare de mana continua in acest fel "traditia" migrarii catre Constanta sau chiar catre capitala, pentru a-si putea alege ceva haine de firma, dar cu preturi mult mai convenabile decat in propria ograda, in timp ce localnicii cu venituri modeste - adica ceva mai mult de 90% dintre locuitorii Mangaliei - vor trai bucuria reducerilor de sezon doar in fata...
Pentru ca Pastele coincide cu schimbarea vremii, romanii profita de ocazie si isi inoiesc garderoba cu haine din colectia primavara-vara.
Shop-urile Orange si ale partenerilor Orange au fost imbracate in haine de sarbatoare, iar cei care le-au trecut pragul la zi aniversara au avut surpriza de a primi flori, in semn de recunostinta pentru incredere.
google-analytics.com