Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.61 secunde)
Pentru protejarea lucrarii, un afis asezat la vedere face apel la credinciosi sa nu sarute si sa nu atinga pictura cu haine sau cu alte obiecte.
Printre aceste drepturi se numara primele de Craciun si de Pasti, in valoare de 600 de lei fiecare, indemnizatia de hrana - 10 lei/zi, primele de vacanta (de care, la ora actuala, beneficiaza numai functionarii publici din primarie, dar nu si personalul contractual), la care se adauga si sporul pentru o "tinuta decenta", adica acordarea a 1.000 de lei anual pentru achizitionarea de haine.
Batrâne si batrânei îmbracati cu haine ponosite, dar înarmati cu pancarte pe care erau scrise lozinci împotriva presedintelui Traian Basescu stateau stingheri adunati pe trotuare, nestiind ce cauta la Craiova.Pesedistii s-au adunat în parculetul din jurul CS înca de la primele ore ale diminetii.
In conceptia noastra, prioritatile Romaniei sant accesarea fondurilor structurale europene, o lege privind acordarea unor drepturi cadrelor didactice (bonuri de masa, prima anuala de carte, prima de haine), o lege de protectie a tinerilor din centrele de plasament etc".
Mai mult chiar, in timpul audierilor, "Tichindelean Ovidiu si Vlad Ionel, ofiteri de politie in haine civile, i-au acuzat pe tinerii retinuti ca desfasoara activitati de comert ilicit cu efecte bisericesti, mai tarziu acuzand conducatorul auto al grupului de transport ilegal de persoane", se precizeaza in comunicatul de presa al Eparhiei Reformate.
Ciomagul lui Geoana s-a dovedit a fi periuta de haine. Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Tariceanu II a fost respinsa.
Carpiti, cu haine patate de noroi sau nu, cu papuci de plastic sau cu batice, baieti, fete, mamaite, mosi sau barbati in toata firea s-au dus la hambarul fostului primar, Nicolae Marghiol, pentru a primi cartofi.
Pana in prezent s-au strans doua tiruri si jumatate de bunuri, continand mobilier (donat de hotelul Delta dar si de cetateni), obiecte de uz casnic, haine si alimente.
Mobila, plapumi, perne, haine, vesela, alimente, orice. Sa ne gandim ca, donand un lucru de care nu mai avem nevoie in casa, facem niste copii si o familie fericita.
Au fost adunate in principal haine, mobilier, aparate electrocasnice, dar si alte lucruri care le-ar putea fi de folos. De asemenea, in actiune au fost implicati si diferiti primari din judet, astfel ca s-au adunat si produse din zona rurala.
E ca si cum mi-ati pretinde sa vin intr-o pereche de pantaloni, eventual rupti, la emisiunea dumneavoastra ori eu incerc sa vin cu niste haine care totusi incearca sa raspunda unui anumit statut", a mai spus Crin Antonescu despre masina cu care va merge in timpul campaniei, subliniind ca nu este vorba de bani publici.
"Din acesti bani trebuie sa achizitionam si rechizite, materiale igienico-sanitare, materiale cultural sportive, lenjerie, haine etc. ", a completat directorul DGASPC de la malul marii.
Mai exact, Tusac le-a povestit celor prezenti cum a fost numit "tigan" de rivalii politici, care au apelat, potrivit acestuia, si la tiparirea unor pliante ce il ilustrau in haine specifice portului rom in timp ce presta meserii traditionale.
"Nu am o asemenea informatie", a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei cecene, Alvi Karimov, intrebat despre vizita lui Putin. Cei doi lideri erau inconjurati de militari in haine de camuflaj, inarmati cu pusti automate.
bine, se scot accizele de la aur, arme de vanatoare, iahturi, haine de blana. In schimb, de ce avem nevoie zilnic se scumpeste, asa conducatori sa tot fie.
El a invocat faptul ca la dezbatere, care a avut loc intr-o zi de joi, si Basescu si lideri ai PD-L purtau haine violet.
Pedelistul Doru Opriscan s-a scuturat si el de pe haine de predarea istoriei si geografiei in maghiara. "Nu ma pot duce in Targu-Mures votand contra unui asemenea amendament".
Ceea ce inseamna ca oricine poate introduce in tara pantofi, haine cu denumiri asemanatoare firmelor consacrate, caci nu vor fi considerate de contrabanda daca valoarea lor este sub 40.000 de lei.
Faze demne de un meci de wrestling au fost inregistrate de jurnalistii prezenti in sala, parlamentarii imbrancindu-se, tragandu-se de haine si impartind palme in stanga si in dreapta.
Elena Basescu nu este un politician tipic, dar ca o albinuta cu haine trendy, ea a ajuns in centrul atentiei datorita numelui pe care il poarta.
google-analytics.com