Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.59 secunde)
Urmeaza bagajele, ce haine sa aleg, cum sa le impachetez, cate sa iau la mine astfel incat sa intre perfect intr-o singura valiza, ce tip de valiza imi aleg incat sa fie spatioasa, dar usoara;
Ma inspira articole vestimentare pe care le observ in treacat, fotografiile si tot ce inseamna arta vizuala.” Hellen Concept Store este un shop in care vei gasi doar haine unicat, confectionate cu migala de 20 de designeri valorosi, care cu siguranta cred in cuvintele lui Kanye West:
Pregatesc o vizita la fabrica Braiconf, din Braila, acolo unde vreau sa descopar oamenii adevarati care fac cu maiestrie haine de cea mai buna calitate, ne-a declarat Laurentiu Reghecampf despre asocierea cu Braiconf.
Pe langa piese de imbracaminte, in noua colectie se gasesc o multime de accesorii precum genti si incaltaminte la moda, lenjerie intima si haine pentru copii, totul pentru toata familia!
A renuntat definitiv la domeniul bancar si si-a creat propriul brand de haine, cu motive inspirate din traditia si folclorul romanesc.
Maia Morgenstern a ales sa imbrace atat haine tradiționale, cat si neoetnice, mereu in tendinte, ce poarta semnatura IIANA. Ne bucura foarte tare colaborarea cu Maia Morgenstern si am creat special pentru aceasta sedința foto, haine care sa i se potriveasca.
Fie ca vei imbraca haine traditionale stilizate de Craciun sau Anul Nou, fie ca vei opta pentru o tinuta clasica, eleganta sau casual, poti alege o piesa de rezistenta dintre sumanele, redingotele si paltoanele IIANA.
Irina Popa creeaza de trei ani obiecte tricotate superbe, de la haine tricotate pana la incaltari tricotate de diverse modele si culori.
INGERUL in haine de cersetor. ... Multi oameni il considera pe Bunicul Dobri un sfant printre oameni, un inger imbracat in haine de cersetor.
mai slabi cu 15 kilograme in patru saptamani, 20 de centimetri mai putin in talie, haine cu doua trei masuri mai mici. ... pot sa alerg, am dat jos doua masuri la haine".
"Suntem din Orastie, Ardeal, si am venit cu haine de piele naturala, dar si blanuri superbe. In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, caciuli din blana de vulpe - la 280 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara sau nurca - la 4.500 RON", ne-a spus Florin Spiridon.
Este vorba de dieta bazata pe valoarea indicilor glicemici ai alimentelor, care te poate ajuta sa slabesti intr-o luna, chiar si doua masuri la haine, mancand pe saturate.
Printre alte magazine care vand dulceturi si gemuri din ingredinete 100% naturale, se numara si www.bunatatidinnatura.ro sau www.mall.ecotrend.ro Haine si accesorii handmade, pentru cadouri unice Orice femeie si-ar dori sa imbrace ceva special, unic, care sa atraga privirile trecatorilor.
Mii de oameni au fost deportati pe o insula siberiana, fara unelte, mancare si haine.
Copiii urmau sa mearga din nou la scoala, mancarea sa fie pe masa in fiecare zi, medicamente si haine noi. Cand a venit ziua, femeia si-a luat in bocceluta cateva haine, actele, banii de drum, si-a imbratisat copiii, care plangeau disperati ca le pleaca mama si a plecat.
• Un rand de haine complet pentru bebelus - cu care va fi imbracat inainte de botez; ... • Un rand de haine complet pentru bebelus - pentru a fi imbracat dupa botez, la biserica.
Pruritul (mancarimea) poate fi cauzata de o intepatura de insecta, haine stramte sau piele uscata. ... - purtati numai haine din bumbac cu textura neteda;
Se imbraca cu haine care sa evidenteieze cat mai mult elementele care le fac femei, dar acest lucru nu le avantajeaza creand o imagine de tipa usoara (curva), proasta.
A venit vremea calda, se face trecerea la haine mai usoare, pantofi decupati, sandale. Purtati haine lejere, sau doar putin cambrate pe corp, lasand astfel corpul lejer, sa se miste si sa respire.
google-analytics.com