Cautare

1101 de rezultate pentru "haine piele botis" (4.10 secunde)
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma lui, Canigi. ... curele, portofele pentru legitimatii, tocuri pentru pistoale, toate din piele naturala.
Creatiile din piele ale lui Dorian Emil Petrescu sunt foarte indragite si cautate la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Nu stiu ca, de fapt, "cumpara" Alzheimer si boli de piele, dupa cum au dovedit cele mai recente studii. Substantele chimice din de tergenti sunt absorbite de organism prin piele si caile respiratorii. ... Odata absorbit de organism, prin piele, SLS imita activitatea estrogenului.
Chiar daca se inmultesc odata cu inaintarea in varsta, alunitele, semnele din nastere si urmele pe piele sunt in general nedaunatoare, iar medicii spun ca "nu se poate face nimic in privinta lor", potrivit Daily Mail.
portofele mici din piele - la 15 RON, 1 bucata (portofel din piele) - 35 RON, doua bucati - 60 RON si trei bucati - 80 RON, saluri din casmir:
"Am adus botosi imblaniti pentru copii la 25 RON, manusi din piele si lana - la 25 RON, manusi din piele - la 30 RON (diverse modele si culori), manusi din lana - 25 RON, sosete din lana - la 4 RON si la 7 RON.
"Am adus botosi imblaniti pentru copii la 25 RON, manusi din piele si lana - la 25 RON, manusi din piele - la 30 RON (diverse modele si culori), manusi din lana - 25 RON, sosete din lana - la 4 RON si la 7 RON.
Magda Marincovici) Cercetatorii americani au analizat raspunsul celulelor adipoase existente sub piele atunci cand corpul nostru este expus actiunii unei bacterii.
Mariustuca.ro / Chirurgii americani au realizat, in premiera, o grefa de craniu si de piele a capului (Autoare: ... Medicii de la Spitalul metodist din Houston au efectuat, in premiera, o grefa de craniu si piele a capului, in acelasi timp cu o grefa de rinichi si pancreas.
Aceasta se face fie printr-o grefa de piele, recoltata dintr-o zona in care tesutul este mai inchis la culoare, fie printr-un tatuaj artistic. ... - Ce presupune reconstructia areolei cu grefe de piele recoltate din zone mai pigmentate?
Vasele limfatice pot fi localizate superficial (sub piele), sau profund (in torace , abdomen, pelvis etc); ... Adenopatia, daca este la ganglionii de sub piele, se poate palpa de pacient sau medic.
Mama Biancai Dragusanu a fost diagnosticata, zilele trecute, cu cancer de piele. ... Bianca Dragusanu a recunoscut ca mama sa a fost fost diagnosticata cu cancer de piele, in urma unui control de rutina.
A fost diagnosticata cu cancer de piele si a fost nevoita sa se opereze. ... A scos tot, mi s-a pus piele tot de pe mine, de pe obraz. ... Am fost diagnosticata cu cancer de piele.
Campania Euromelanoma Day 2017 are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce si este organizata de catre Societatea Romana de Dermatologie in parteneriat cu EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) si EADO (European Association of Dermato Oncology).
Psoriazisul, a 5-a cea mai importanta boala cronica netransmisibila Peste 2% din populatia Romaniei sufera de psoriazis, care este mai mult decat o boala de piele, cu comorbiditati multiple si implicatii severe la nivel psihosocial, profesional si economic.
Ca atare ce alimente sa consumam benefice pentru piele si ce ar trebui evitat? ... - Niacina, o componenta a vitaminei B, este foarte importanta pentru o piele fina si sanatoasa si ajuta la prevenirea aparitiei iritatiilor.
poarta mai multe randuri de haine subtiri decat una si groasa. ... Apoi sub ea e bine sa ai randuri de haine mai subtiri care sa creeze intre ele strat de aer care tine de cald.
"Ne mai ramâne un salariu pentru mâncare si haine.
Daca vrei sa te imbraci cu haine de calitate, trebuie doar astepti un moment bun ca sa le cumperi. ... Nu promovez etichete, ci haine bine croite, fie ca vorbim de tinute casual, office sau black tie.
google-analytics.com