Cautare

201 de rezultate pentru "haina de astrahan dama" (2.70 secunde)
Potrivit specialistilor, cu toate ca in unele cazuri si haina il face pe om, in cadrul comunicarii interumane, peste jumatate (55%) din totalitatea mesajului comunicat este transmis prin intermediul limbajului corporal, al proxemicii (modul in care ocupam spatiul) si al infatisarii.
Parlamentarii europeni au votat ieri initiativa legislativa privind interzicerea totala a importurilor si exporturilor de blanuri de pisici si caini, interdictie ceruta inca de anul trecut de Comisia Europeana si care este sustinuta de numeroase organizatii pentru protectia animalelor.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
Daca multe firme, mai mici sau mai mari, au tras obloanele, desfiintandu-se si lasand spatiile goale, cu anuntul "de inchiriat" lipit cu scoci in geam, un anumit tip de afacere a luat avant in ultimele luni, extinzandu-se in toate cartierele Craiovei. Este vorba de magazinele second hand.
Cadillacul Sedan de Ville din fotografie, fabricat in 1956, si-a petrecut viata pe drumurile americane, in lungi calatorii de vacanta in Mexic, Alaska sau excursii anuale pana in Florida, ruland in total peste 100.000 de mile.
Cetateanul Isarescu este un mic om de afaceri, are probleme cand merge sa-si plateasca taxele si isi face griji in privinta pensiei. In rolul de "simplu cetatean", guvernatorul BNR are experiente traumatizante, potrivit cotidianului "Gandul".
Ion Toma, senator PSD de Olt, a sustinut o declaratie politica in Senat, cu titlul ' Solutia pentru iesirea din criza - taxa pe leustean'.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata "Nedreptatea si revolta celui fara vina" Suntem in cel de-al treilea an de guvernare Boc, cu PDL-ul la timona. Aproape obsesiv, ca intr-o cadenta de mitraliera, seful Executivului repeta mecanic, ca romanii vor trai mai bine.
"Reabilitarea retelei de infrastructura rutiera si absorbtia fondurilor europene". Treptat, primavara isi intra in drepturi, iar stratul gros de zapada incepe sa se topeasca.
Cercetatorii americani au venit in ajutorul doamnelor amatoare de shopping cu o oglinda de ultima generatie capabila sa faca adevarate minuni. Oglinda poate telefona prietenilor sau partenerului de viata, pentru a le cere parerea in legatura cu o haina pe care tocmai o probati.
Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile:
Vedeta trebuia sa ajunga la New York, acolo unde avea o intalnire importanta, insa din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a furtunii de zapada anuntata in metropola americana, zborul sau de luni a fost anulat.
Nevoia de conservare si perpetuare a folclorului romanesc. ... Portul popular romanesc, dar si elementele fundamentale ale culturii romanesti, unanim apreciate, au captat atentia iubitorilor de frumos din toate timpurile si de pretutindeni.
Parintii el, Filip si Eugenia, primind de la imparat o inalta dregatorie, au plecat in Alexandria, cu fiica lor. ... S-a imbracat barbateste a luat cu ea doua slujnice si intr-o noapte, a fugit de-acasa. S-a dus la un episcop si a primit de la el sfantul botez.
Fiul al preotului Zaharia si al Elisabetei, a carui nastere fusese anuntata de ingerul Gavriil, Sfantul Proroc Ioan Botezatorul a dus din tinerete o viata ascetica (purta o haina confectionata din par de camila si se hranea cu lacuste si miere salbatica), retragandu-se in desertul Bethabara unde a petrecut in rugaciune si post.
7 mituri legate de spalarea hainelor (BY CARMEN NEGOITA) Spalatul hainelor este probabil una din cele mai plictisitoare activitati si totusi, vrem, nu vrem trebuie sa facem asta saptamana de saptamana.
La stil, la tipuri de tinute? ... Oamenii in general, dar mai ales femeile, isi doresc intotdeauna ca totul legat de acest capitol sa fie frumos.
Pe blogul lui Constantin Tudor, Pagini de istorie locala, puteti citi un articol intitulat: SCRIITORUL JEAN BART CAPITAN DE PORT LA CALARASI.
Sfantul Mina este praznuit de ortodocsi pe 11 noiembrie, iar romano-catolicii il serbeaza pe 24 noiembrie.
BLANA ECOLOGICA Iata cum poti scapa de acuzatiile celor care, pe buna dreptate, te confunda cu o Cruella de Vil contemporana - purtand o superba, rafinata, spectaculoasa haina din blana ecologica! FLUO Nu trebuie sa-ti fie teama de culorile puternice, isterice!
google-analytics.com