Cautare

201 de rezultate pentru "haina de astrahan dama" (8.47 secunde)
El era internat in spital de mai mai mult timp pentru tratament impotriva cancerului. Ioan Geoana s-a nascut in 1928 in judetul Dolj, intr-o familie de ceferisti, iar dupa absolvirea Institutului de Constructii din Bucuresti, a imbratisat cariera militara.
Una dintre stratagemele preferate ale lui Traian Basescu este sa mute bobii discutiilor de la ultimii 5 ani - cei ai mandatului propriu - la ultimii 20, adica de la tema precisa a presedintiei sale la generalitatea unei intregi perioade istorice.
Fostul presedinte PSD critica schimbarea brusca de pozitie a social-democratilor pe tema tipului de republica si afirma ca partidul trebuie sa vina cu un proiect propriu de Constitutie si nu cu solutii scoase din palarie.
' "Daca e frig, puneti o haina mai groasa". ... Era, e de parere Reincarnatu, care este si el un conducator puternic, cand zice: ... Dreptul nostru este de a pleca unde ne e mai bine ".
El e de parere ca grupuri de interese au inflamat spiritele intr-o tara incapabila sa se revolte. In 1989, Mazare era student la Institutul de Marina Civila. ... Inainte de asta a fost ziarist si patron de presa.
Obama imbraca haina de supererou. ... Este insa primul terorist a carei anihilare a fost urmarita la televizor de presedintele Statelor Unite ale Americii.
INTEMPERII POLITICE, USL REZISTA Faptul ca actuala guvernare este cea mai putin performanta din ultimii 20 de ani nu este altceva decat un truism.
Datele economice, asa cum au fost ele facute publice, in trimestrul II, III si IV al anului 2011 au fost bune si contineau premisele unei cresteri salariale pentru aparatul bugetar de la 1 ianuarie 2012;
Cateva mii de craioveni au participat aseara la lansarea candidaturii la Primaria Craiova din partea USL a Liei Olguta Vasilescu, eveniment care a avut loc pe stadionul Ion Oblemenco, in nocturna.
Iar acum, pentru a se pune la dispozitia justitiei si pentru a nu profita de imunitatea parlamentara. I se reproseaza - dintr-o anumita directie - ca a inselat asteptarile alegatorilor care l-au trimis de trei ori in forul legislativ si pe care, iata, i-a lasat din nou balta.
Ma simt dator sa-mi exprim cateva ganduri cu acest prilej, in contextul in care profesia si activitatea mea, in cea mai mare parte, atat in perioada in care am lucrat ca inginer de aeronave, cat si ulterior in calitate de coordonator al programului de restructurare a Industriei de armament din Romania si de director al Directiei Generale pentru Productia de Aparare, sunt legate de activitatea Armatei Romane.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Dincolo de subiectele zilei - raman rezultatele guvernarii", pe care o puteti citi in continuare.
Masurile fiscale recent lansate in dezbatere publica de catre Guvernul Ponta pot constitui o parghie a cresterii economice si vor contribui la crearea de noi locuri de munca.
Nu stiu cum sa iasa din tot ce-au trambitat, luni in sir, despre Donald Trump - ironizandu-l, privindu-l de sus si batand campii despre antisistem, Putin, extravaganta, sexism, cu asta vin rusii peste noi si alte asemenea consideratiuni savante.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Se intampla de multe ori sa ne manance pielea dupa ce am imbracat o bluza, insa sa nu dam foarte multa importanta acestui fapt, poate pentru ca avem treburi mai importante de facut.
Astfel, in timp ce salariul minim pe economie va creste in 2006 cu 200.000 de lei vechi, ajungand la 3,3 milioane de lei, iar alocatiile pentru copii cu zece mii de lei, preturile vor cunoaste o adevarata explozie.
In ultimii ani, in paginile ziarelor au aparut nenumarate articole despre succesul unor romani care au reusit sa intocmeaza proiecte SAPARD cu finantare nerambursabila UE, in domenii mai putin traditionale, cum ar fi fermele de melci, broaste etc.
Cele mai frumoase modele de sicrie, monumente si automobile funerare sunt expuse, incepand de astazi, in cadrul complexului expozitional Romexpo, cu scopul de a atrage cat mai multi vizitatori.
Barilul de petrol a atins in ultimele patru luni valori-record. Astfel, de la nivelul maxim de 78 de dolari inregistrat in iulie, pretul unui baril de petrol a scazut sub 58 de dolari in aceasta luna.
google-analytics.com