Cautare

201 de rezultate pentru "haina de astrahan dama" (4.18 secunde)
De Ziua Universala a IEI, care a fost recent, vedeta TVR, Iuliana Tudor, a transmis un mesaj care indeamna romancele sa poarte ia romaneasca. ... Nu e o simpla haina. ... IA cusuta manual e opera de arta, IA stilizata este o reinterpretare, IA de serie este produs comercial.
In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti. Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros.
CARTEA MILIONARULUI - Roman de Stefan Banulescu. ... Cartea de la Metopolis, Bucuresti, Editura Eminescu. ... Cartea de la Metopolis, Cartea Dicomesiei, Sfarsit la Metopolis si Epilog in orasul Mavrocordat. Din 1977, cand a aparut Cartea de la Metopolis, St.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor. Au fost viciate, evident, si universitatile de stat.
Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Ce consumi pe timp de iarna grea? ... Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. Radacina de ghimbir este cel mai eficient aliment folosit in cresterea temperaturii corpului.
Interesata de latura transpersonala a psihologiei, in cadrul unui curs universitar, S.M. s-a supus unei regresii in vieti anterioare, folosind metoda DMP (Deep Memory Process), dezvoltata de Dr.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
BERBEC Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Lidia Fecioru subliniaza faptul ca daca avem haine pe care nu le-am mai imbracat de mult timp si nici nu credem ca le vom mai imbraca prea curand, ar trebui sa le oferim cuiva pentru ca se incarca cu energii negative.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe.
Convins ca va castiga alegerile anticipate din 2007, presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat, la ßcoala de vara de la Vatra Dornei a social-democratilor, "marsul spre guvernare", mentionand ca partidul pe care il conduce este singura alternativa la guvernarea portocalie.
Rudele lui Saddam au anuntat ca muzeul urmeaza sa fie construit in orasul natal al fostului dictator, al-Awja, situat in apropiere de Tikrit.
Zeci de liberali doljeni au impartit ieri dupa-amiaza flori si afise femeilor care au avut drum prin zona Teatrului National "Marin Sorescu", in cadrul campaniei "Primavara europeana a Romaniei".
Noua formatiune se va numi Partidul Democrat Liberal si va fi de orientare centru-dreapta, afiliat la Partidul Popular European. Liderul interimar al noului partid va fi Emil Boc, secondat de doi prim-vicepresedinti, Theodor Stolojan si Vasile Blaga.
Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit in zona compexului Flamanda si a cartierului de locuinte din imediata apropiere, dupa 5 saptamani de la prima sa vizita.
Presedintele PNL Bucuresti nu poate plati doar cu functia in partid ci si cu functia in cabinetul Tariceanu pentru ca a pierdut Primaria Capitalei si a avut "tupeul" de a-l contra pe premierul Tariceanu in cadrul sedintei Biroului Permanent Central in care locatarul de la Palatul Victoria si-a anuntat intentia de a candida pentru un nou mandat la sefia liberalilor.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
google-analytics.com