Cautare

201 de rezultate pentru "haina de astrahan dama" (2.70 secunde)
Povestea este cat se poate de fireasca: doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business.
Iti plac pantofii, ghetele si cizmele, indiferent de perioada anului! In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.
Doi dintre cei mai apreciati antrenori ai momentului, care au la activ multe reusite pe plan national, cat si international, si-au asociat imaginea cu noua colectie de vara 2016 a brandului romanesc Braiconf.
Doi tineri, Despina Gabriela Gheorghiade si Silviu Bratu de la firma Ela Boutique (accesorii dama, decoratiuni si handmade) au participat de Rusalii la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff. ... Materialele le comandam de pe net sau de pe diverse site-uri.
Firma Canigi, renumita pentru atelierul sau de marochinarie, a avut ideea inedita, in urma cu cativa ani, de a face portofele din piele pentru Politia Romana. ... Aceasta idee a avut-o marochinerul Nicu Rasina, cunoscut publicului si din aparitiile sale la targurile de profil din Capitala.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi. Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site.
Din lumea artistica am remarcat artisti precum Jimmy Stanescu (artist plastic), Cosmin Andrian (cunoscut interpret de muzica), sotii Tatiana si MArius Ojog, cunoscuti folkisti, Ansamblul Florile Baraganului si Nelu Geaulea, interpret de muzica populara. Atmosfera a fost intretinuta de acesti interpreti care au creat un show de anvergura.
Ce modele de sandale de dama se poarta in acest an? Puteti citi in continuare care sunt tendintele la sandale si pantofi de vara 2019:
La Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman mi-a atras atentia standul lui Ioan Silviu si al Roxanei Batariuc. ... ucraineana, baroca, saseasca, romaneasca orientala, in functie de decoratiuni. De obicei, merg la evenimente mari: medievale, festivaluri de folclor, ne-a spus Ioan Silviu de la Arta pentru suflet.
Dar vizitatorii targului, au putut gasi, la standul meu, obiecte precum braie traditionale, cusme de dac, la 40 RON, camasi din in - la 120 RON,ii de dama - la 120 RON, tichii - 30 RON, fuste din lana - la 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Ca noutati am adus carticele cu poemele scrise de mine, pe care le-am ilustrat tot eu, care costa 10 RON bucata (tiparite de mine). Am 4.000 de volume de poezii vandute de mine. Dar si cu obiecte din lemn pictate cu motive naive de sotia mea, Roxana.
Nicu Rasina are un atelier de marochinarie pe Strada Lugoj nr. ... Acesta are produse de marochinarie manufacturate: portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma lui, Canigi. ... De profesie este arhitect.
Acestia sunt prezenti in cadrul targului de Sfintii Mihail si Gavriil si astazi, in curtea MTR. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Florian Bita de la Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate NIKKEN, participa in acest week-end la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... "Avem bratari Kirei - la 150 RON, care ajuta la imunitate si colierecare ajuta in problemele tiroidei si tot ce tine de cap:
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Unirii puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - la 270 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, participa in acest week-end la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti)" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
genti din piele de bovina - intre 30 RON (cele mici) si 300 RON (cele mari), de dama si barbatesti, genti din piele gravate - la 165 RON si 195 RON, vesta din piele - la 195 RON, rucsaci din piele - la 240 RON (piele in culoarea galben).
"Am venit la targul de la MTR cu produse de marochinarie manufacturate: portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi. ... De profesie este arhitect, iar de targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman este multumit.
In frumoasa casa de pe Aron Florian, intre Maria Rosetti si Batistei, a fost primul sediu al lui Nestle, cand au intrat ei in Romania.
Cu ocazia Invierii Domnului, pasarea maiastra, cea mai deosebita dintre toate suratele sale, dar si regina lor, o creatura fantastica venita din alta lume, de pe Celalalt Taram, ce detine puteri supranaturale, impresionanta prin penajul ei maiestuos, ii va purta pe toti cei care aleg camasile Braiconf in editie limitata, intr-o lume a renasterii si a puritatii.
google-analytics.com