Cautare

201 de rezultate pentru "haina de astrahan dama" (4.29 secunde)
Cineva despre care credeai ca te-a dat uitarii vine ca sa faci impreuna cu el planuri de vacanta, de colaborat a ceva pe linie profesionala, sau de locuit impreuna.
Consilierul judetean Victor Manea, seful de campanie pentru alegerile europarlamentare al Partidului National Liberal pe judetul Constanta, a declarat ieri ca partidul sau a dat o sarcina precisa viitorilor alesi europeni liberali:
Partidul Democrat a finalizat cercetarea sociologica pe care a desfasurat-o timp de mai bine de doua saptamani in toate localitatile importante ale judetului Constanta, rezultatele oficiale urmand a fi anuntate saptamana viitoare.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
Partidul Alianta Socialista (PAS) informeaza ca va organiza pe 3 iulie un congres extraordinar pentru a-si schimba numele in Partidul Comunist Roman (PCR), socialistii considerand ca este timpul ca in fruntea Romaniei "sa ajunga oamenii cinstiti, devotati ideilor nobile de propasire materiala si spirituala".
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Juramantul de credinta al lui Marius Tuca in fata oamenilor care cred in el: ... Juramant de credinta Un copil mare canta la chitara. ... De parca ar fi atins corzile cu venele de sange, asteptandu-te ca-n secunda urmatoare, la primul acord, sangele sa improaste chitara.
Sarbatorim astazi, de Sanziene, Ziua universala a iei traditionale romanesti, ajunsa la cea de a treia editie.
Puii care au supt ani intregi de la sanul cald al mamei si au trecut de toate pericolele ivite odata la patru ani au prins colti si au muscat acum precum viperele.
Foarte multi dintre cei care au facut armata, mai ales inainte de evenimentele din decembrie 1989, nu au cum sa-si aminteasca cu prea mare drag de perioada, mai lunga sau mai scurta, pe care au petrecut-o pentru a-si "satisface" stagiul militar obligatoriu.
De regula, politica este considerata o dama rea de musca, maestra in minciuni si compromisuri murdare.
Recent, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
Cirpaci din Arad participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu ii traditionale, vechi de 100 de ani - inte 200 RON - 500 RON, din zona Banatului, Apuuseni, Sibiu, Brasov, cu un valnic (zona Banatului bulgaresc) - facut cu fir metalic, facuta inainte de Primul Razboi Mondial - la 1.500 RON, covoare vechi romanesti facute din lana, la tara, din anii '40 - '50, la 300 RON, 400 RON si 600 RON, fete de perna traditionale - la 100 RON, braie traditionale - la 100 RON si 150 RON, ilice - la 200 RON, 300 RON si 400 RON, marame vechi - la 100 RON, un costum vechi, de dama, din matase - la 500 RON, ne-a spus Stefan Carpaci.
In atelierul de pielarie de pe Strada Lugoj nr. 65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame.
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Firma TAG - Fashion for profession participa la expozitia ce are loc in cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre pana la 5 octombrie.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Amzei puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - intre 280 - 300 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Jurnalul National publica articolul ' Radea Basescu de pantoful lui Franks? ... Greu de presupus ca ochiul marinarului, cu bataia lui stranie, a nimerit chiar talpa sefului delegatiei de bancheri! Domnul Basescu rade de se prapadeste. ... De ce rade Basescu? De unde atata veselie?
Cristian Tudor Popescu, senior-editor) Medicina inca nereformata de T. Basescu consemneaza existenta mai multor tipuri de onanisti. Unii au nevoie pentru a se excita si a ajunge la orgasm de poze sau de filme. Altii urmaresc femei prin parcuri si se masturbeaza privindu-le de la o distanta convenabila.
google-analytics.com