Cautare

333 de rezultate pentru "gyorgy josef miercurea ciuc" (3.31 secunde)
Urmare a lipsei de reactie a autoritatilor romane, dupa patru zile de la celebrarea sa la Satu Mare, conducatorul fascist Miklos Horthy a fost omagiat la Miercurea Ciuc.
Craiovenii se tem de Miercurea Ciuc Dupa aproape doua saptamani distanta de la ultimul meci oficial, baschetbalistii de la SCM-U Craiova au astazi meci.
Picturile lui Josef Kote surprind momente frumoase, in culori dinamice si expresive. Artistul modern Josef Kote s-a nascut in orasul Vlore din Albania, un port pitoresc la Marea Adriatica (al doilea mare port al tarii dupa cel de la Durres).
Gyorgy Frunda: UDMR are baza morala pentru a cere sefia Senatului UDMR are baza morala politica pentru a cere functia de presedinte al Senatului, a declarat senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
Presedintele Traian Basescu merge, in week-end, la finala de hochei dintre Steaua si Miercurea Ciuc.
E vorba despre o ipoteza lansata de un istoric conform careia Hitler a furat schita de "masina a poporului", celebrul, astazi, Volkswagen, de la un inginer evreu pe nume Josef Ganz.
Janos Josef din Harghita participa la targul traditional de Sfintii Mihail si Gavrrile din curtea MTR cu genti lucrate manual.
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari. ... Vineri, 5 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Texas, The Heavy, Vama si Madddog, pe Coca-Cola Stage:
Doua persoane au fost amendate de politisti cu cate 50 de milioane de lei dupa difuzarea filmului documentar “Trianon“ la Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, persoanele respective fiind sanctionate pentru incalcarea Legii cinematografiei.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Sotii Sandor din Miercurea-Ciuc participa zilele aceste la targul de la MTR.
Aratand ca nu l-au bucurat criticile si atacurile la adresa UDMR si a sa dupa adoptarea declaratiei de la Miercurea Ciuc, Markó Béla a sustinut ca este nevoie de dezbateri si de clarificari in problemele interetnice.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca fiind neadecvate unele afirmatii cuprinse in discursul liderului UDMR, Markó Béla, cu prilejul conferintei organizate sambata la Miercurea Ciuc, si reafirma ca aprofundarea autonomiei nu poate pune in discutie principiile integritatii si suveranitatii din Constitutie.
La initiativa UDMR, primarii si viceprimarii maghiari din Tinutul Secuiesc au adoptat, sambata, la Miercurea-Ciuc, in numele comunitatilor lor, declaratia de intentie privind obtinerea prin mijloace legale a formelor de autonomie cuprinse in programul UDMR, incluzand si autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc.
Oradea, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Bacau, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe. ... Pana acum, 14 cladiri au fost reabilitate, din cele 693 de blocuri inscrise in acest program, in Bucuresti, Buzau, Medgidia, Moldova Noua, Ploiesti, Topoloveni, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Targoviste si Targu Mures.
Compania israeliana Plaza Centers a demarat in trecut mai multe proiecte in Bucuresti, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Slatina, Targu Mures si Timisoara. Potrivit reprezentantilor companiei, in Miercurea Ciuc, lucrarile la centrul comercial Csiki Plaza sunt in derulare, iar la sfarsitul anului 2010 va fi finalizat si mall-ul din Hunedoara.
"La ora actuala, nu ne ies cifrele din planul de afaceri pentru constructia unui centru comercial, motiv pentru care am oprit si constructia centrului comercial din Miercurea Ciuc.
8 grade la Sibiu, 10 la Brasov, 7 grade la Miercurea Ciuc. ... Maximele termice vor fi cuprinse intre minus 1 grad la Miercurea Ciuc si 7 grade cu plus la Giurgiu, Focsani si Tulcea, valori peste mediile climatologice cu 1-2 grade.
Miercurea Cenusii. Iata ce semnificatie are ziua de astazi Miercurea Cenusii este, pentru credinciosii romano-catolici, prima zi a Postului Mare.
- Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect György Frunda: ... György Frunda: ... Gyorgy Frunda: ... Frunda Gyorgy (din sala):
google-analytics.com