Cautare

170 de rezultate pentru "gurita ileana" (3.84 secunde)
Surprinzator de-a dreptul, Florence Aubenas n-a deschis gurita pentru a spune asa ceva. Era mai mult decit datoare. Adevarului, despre care Domnia sa, pretins reprezentanta a presei care ne invata pe noi, provincialii Europei, ce-i profesionalismul, declara pe toate drumurile ca-i mai presus decit orice.
Surprinzator de-a dreptul, Florence Aubenas n-a deschis gurita pentru a spune asa ceva. Era mai mult decit datoare. Adevarului, despre care Domnia sa, pretins reprezentanta a presei care ne invata pe noi, provincialii Europei, ce-i profesionalismul, declara pe toate drumurile ca-i mai presus decit orice.
Dupa ce pasise „cu dreptul” in cancelaria prezidentiala, demonstrand in fata intregii Romanii adevarata-i valoare, dupa ce la primul interviu televizat scosese porumbeii asortati cu podoaba capilara pe gurita blonda, Udrea se tinuse tare pe pozitii, declarand ca, desi o cam facuse de oaie, isi doreste sa lucreze cu Basescu pana la ...
Nu neaparat de „fericirea” anuntata de Curtea Constitutionala, cat mai degraba de spumele facute la gurita de Boc care cu siguranta ca s-a simtit la aflarea vestii ca atunci cand a facut „poc” la emisiunea lui Andrei Gheorghe.
Atatea gogosi umplute ca din gurita celui care s-a prezentat drept fost presedinte PNL cu un job serios pe langa Cotroceni, fost si actual om de bine liberal etc si etc...
Sau poate n-o fi vina ei, ca o cauta ziaristii si-n gaura de sarpe sa mai scoata o mondenitate sau un titlu de prima pagina, dar in locul ei as adopta o atitudine no comment macar, decat sa scoata tot felul de perle cand deschide gurita.
Cine sa poata dovedi ca din gurita sa ar fi putut sa se prelinga asemenea perle: "Lasa-l in pace... Du-te dracului, ca nu a inceput lumea asta cu tine!", cu care sa-i impodobeasca procurorului Santion zelul in starpirea coruptiei de la varful institutiei in fruntea careia a fost cocotat?
ca nu s-a facut fotbalist, dupa cum singur cu gurita lui a spus-o. M-am si mirat ieri ca a lipsit ingredientul razboiului dintre prefect si presedintele Consiliului Judetean.
Este o certitudine data de spusele unor profesoare cu pretentii, care au recunoscut recent cu propria gurita ca, intr-adevar, spre deosebire de generatia mea, de exemplu, liceul se face mult mai relaxat, mult mai fara pretentii exagerate, iar in modalitatea de notare se tine cu siguranta seama de admiterea la facultate.
Cursul a fost tinut de Ileana Gruia, presedinte PNL al organizatiei de femei din sectorul 4 Bucuresti. In cadrul acestuia, femeile au invatat tehnici de pregatire a unei campanii electorale si cum sa sustina un discurs public.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
La Casa de Pensii Dolj, directoarea liberala Ileana Ciutan a primit vineri decizia prin care a fost data afara, impreuna cu cei doi adjuncti.
Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; Paul Cernat, critic literar;
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
Ileana Ilie: Vorbim despre brandul Cronica Carcotasilor. Am sunat un specialist in branding. A spus: Daca a existat vreodata un moment potrivit in care sa se puna punct acestei emisiuni, lasandu-i pe fani sa implore o continuare, atunci acesta este momentul.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Artistul a murit sambata dimineata, chiar de ziua de nastere a sotiei sale, Ileana Sipoteanu. La slujba de inmormantare a lui Dumitru Lupu a fost prezent, la Constanta, si Alexandru Arsinel.
Vom acorda ajutor si beneficiarilor de pensii de urmas, suma fiind stabilita in functie de numarul urmasilor, in cuantum de suta la suta pentru trei sau mai multi urmasi, 75 la suta pentru doi urmasi, 50 la suta pentru un urmas", a mentionat Ileana Ciutan, director executiv al CJP Dolj.
La polul opus se afla directorul Biroului pentru Integrare Europeana din cadrul Prefecturii Constanta, Ileana Gugoasa, care a afirmat ca "totusi judetul Constanta nu este codasul Romaniei.
google-analytics.com