Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (3.64 secunde)
Circa 1.500 de angajati ai Rompetrol vor pleca din companie, intr-o perioada de unu pana la trei ani, printr-un proces de restructurare, alti 500 de salariati parasind deja grupul.
"Exista un conflict comercial intre Grupul Mittal si societati din Portul Constanta", a explicat Mircea Banias motivul care a condus la scurt-circuitarea Portului Constanta si a Canalului Dunare-Marea Neagra de catre conducerea combinatului siderurgic.
Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, investitie de peste 30 de milioane de euro Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
Grupul Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Ramnicu Valcea si al 79-lea din tara, joi, 13 martie, ora 8:00: ... Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
Grupul Carrefour si WWF Romania au inceput anul acesta un parteneriat strategic pe trei ani care are ca scop protejarea a 21.000 ha de paduri.
Grupul Cosmote, operatorul mobil cu cea mai extinsa prezenta din sud estul Europei, aniverseaza 10 ani de la lansarea operatiunilor comerciale, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.
grupul conventional, cu alimentatie normala si grupul de interventie, cu aport de grasimi diminuat timp de cinci ani.
Ciontu a anuntat ca in Grupul Parlamentar Independent sunt inscrisi 14 deputati, ca urmeaza sa i se alature inca patru martea viitoare si ca are sprijinul presedintilor de filiale din Arad, Iasi, Vrancea, Botosani si Olt, al presedintilor interimari ai filialelor Bucuresti si Mures, precum si al reprezentantilor filialelor din Prahova, Constanta, Gorj, Dolj si Ilfov.
Grupul parlamentar al PSD din Senat a apreciat ca Frunda a incalcat atat mandatul de sef al delegatiei parlamentare a Romaniei la APCE, cat si competentele de raportor al Comisiei juridice si drepturilor omului la APCE.
Grupul deputatilor PRM s-a retras de la lucrarile plenului Camerei, in semn de protest fata de afirmatiile deputatului PNL la adresa colegului lor de partid.
Deputatul independent Eugen Bejenariu si-a anuntat ieri, in plenul Camerei, revenirea la grupul PSD pe care l-a parasit in martie, dupa ce Adrian Nastase demisionase din functia de presedinte al Camerei.
Reprezentantii Partidului Democrat si ai UDMR au ales Grupul Popular European, cei ai Partidului National Liberal au optat pentru Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor. Membrii PSD vor merge alaturi de Grupul Socialistilor, iar cei ai PRM se vor afilia la Grupul Nationalismului Luminat.
Mircea Cosea a spus ca este membru al ITS, ceea ce va insemna ca-si va da demisia din grupul politic al liberalilor din Parlamentul European, ALDE.
Senatorul de Sibiu Ilie Stoica, care a fost exclus din PC dupa sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendum, si-a anuntat ieri, in sedinta de plen, afilierea la grupul parlamentar al PNL.
Eurodeputata Alessandra Mussolini, membra a formatiunii italiene Alternativa Sociala, a anuntat vineri retragerea din grupul Identitate, Traditie, Suveranitate (ITS) din Parlamentul European, ca reactie la "ofensele" aduse familiei sale de catre liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, relateaza ASGMedia, preluata de Mediafax.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Grupul de consilieri judeteni ai Partidului Democrat Liberal a votat pentru adoptarea proiectului de hotarire, chiar daca acesta a fost introdus cu cateva minute inainte de inceperea sedintei, pe un fel de suplimentara a suplimentarii ordinii de zi, de catre vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristinel Dragomir.
Noul subprefect, desi liberal cu acte in regula, este revendicat de grupul "independentilor" lui Oprea, tot asa cum Tabugan a pretins cateva deconcentrate pentru apropiatii sai. • Pe linie parlamentara, Nicolicea si Tabugan conduc grupul independentilor la Camera, calitati care aduc cu sine o serie de privilegii:
La consultari au intrat pe usa din dos si "independentii" Liderii Partidului National Liberal, Partidului Social Democrat si Partidului Conservator - Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin - au parasit consultarile, inainte de a se fi terminat, impreuna cu ceilalti membri ai delegatiile formatiunilor lor, protestand astfel fata de faptul ca Traian Basescu a chemat la Palatul Cotroceni si reprezentanti ai traseistilor politici din Grupul falsilor "independenti".
Senatorul Georgica Severin (foto) a anuntat, marti dimineata, 24 August 2010, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent, fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ.
google-analytics.com