Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (3.92 secunde)
Cine sunt sud-africanii care au cumparat eMag, cel mai mare retailer on-line din Romania Grupul Naspers a cumparat la finalul lunii iulie 70% din actiunile eMag, cel mai mare retailer online din Romania, cu afaceri de aproape 150 mil.
Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
incheierea unui parteneriat al Rompetrol cu OMV, grupul petrolier austriac cotat cel mai bine la bursa din Viena.
In prezent, Revista 22 este editata de Grupul pentru Dialog Social. ... In 2004, Cotidianul a fost achizitionat de Grupul Catavencu. ... In luna iunie 1995 a fost fondata Compania Jurnalul care face parte din grupul media al holdingului Intact.
A existat grupul "Majestic -12" (AUTOR:
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale. ... - Cat de bine este cunoscut grupul INNOTHERA?
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
Grupul pentru Dialog Liberal, condus de omul de afaceri Viorel Catarama, a adresat o scrisoare deschisa Delegatiei Permanente a Partidului National Liberal, in care propune conducerii PNL reconcilierea cu Traian Basescu si PD, refacerea Aliantei D.A.
Grupul PNL a mentionat, in acest sens, ca deputatii nu se pot susbstitui organelor judiciare, drept pentru care membrii Comisiei juridice "nu vor putea recomanda plenului un verdict anume asupra cererii de urmarire penala".
Sustinem prezenta conferinta de presa pentru a reafirma inca o data sprijinul integral al Partidului Social Democrat si al grupului politic PSD-PC din Senatul Romaniei pentru presedintele Senatului, domnul Mircea Geoana, si pentru a sublinia faptul ca cererea formulata ieri de catre grupul independentilor si de catre grupul politic al Partidului Democrat-Liberal din Senatul Romaniei privind revocarea din functie a presedintelui Senatului este o actiune exclusiv politica, formulata printr-o cerere care se intemeiaza doar pe texte neconstitutionale sau care nu au legatura cu cauza, nereprezentand altceva decat o incercare de demonstratie de forta care sa acopere evenimentele politice si economice nefaste pentru Partidul Democrat-Liberal din ultima perioada.
Reprezentantii PNL au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, organizate la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor.
Ce si-a propus si ce a reusit Grupul PSD+PC din Senat in sesiunea parlamentara inceputa in septembrie si care se incheie peste cateva zile, la sfarsitul lunii decembrie.
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD. Grupul PNL, singur, de doua ori mai mare decat ARD.
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
In anul 2010 a anuntat in plenul Senatului ca trece la grupul parlamentar PSD. ... A fost presedinte al Comisiei pentru cultura si media din Senat, presedinte al Grupul parlamentar de prietenie cu Elvetia, membru in Grupul parlamentar de prietenie cu Canada, membru in Adunarea Parlamentara a Francofoniei.
In 2004, Grupul European Drinks a inregistrat o dublare a profitului net, care a crescut cu 106%, in moneda nationala, fata de 2003, in conditiile in care vanzarile au inregistrat o crestere de peste 25%, la un ROL mai puternic in 2004 fata de 2003 (in 2003 1 EUR = 41,117 ROL, iar in 2004 1 EUR = 39,663 ROL).
Targul International “Lumea Marcilor Private“ PLMA 2005, organizat la Amsterdam in perioada 24-25 mai, a reprezentat un nou prilej pentru Grupul European Drinks de a-si face cunoscute produsele pe piata mondiala de retail.
Targul International “Lumea Marcilor Private“ PLMA 2005, organizat la Amsterdam in perioada 24-25 mai, a reprezentat un nou prilej pentru Grupul European Drinks de a-si face cunoscute produsele pe piata mondiala de retail.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
google-analytics.com