Cautare

60518 de rezultate pentru "gruparea de crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (7.71 secunde)
Pe 17 mai, la nivel international se sarbatoreste Food Revolution Day, mișcarea pornita de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira si educa oamenii in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Peste trei miliarde de lei ne costa lunar acordarea veniturilor minime garantate craiovenilor care nu au nici un fel de resurse financiare sau ale caror venituri sunt mai mici decat salariul minim pe economie.
Un copil a murit ieri dupa ce orgoliile mai-marilor de la drumuri judetene, respectiv nationale sau poate ale angajatilor ambulantei - inca nu se poate pronunta cineva sigur - au ucis un baietel de un an si cateva luni.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Ultima mutare a lui Tariceanu (Autoare: Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. Actuala conducere bicefala a ALDE isi joaca ultimele luni de existenta.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Constantin Miu a publicat un splendid eseu pe site-ul monitorcultural.wordpress.com, intitulat SCRIITORUL DIN PROVINCIE, pe care il puteti citi in continuare. ... Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
FARCAS) Am argumentat, pe aceasta pagina, posibilitatea ca in preajma noastra sa se afle hipercivilizatii, poate cu sute de milioane de ani mai avansate decat noi.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Legea adoptiilor" pe care o puteti citi in continuare. ... Legea adoptiilor a suferit numeroase modificari, dar situatia nu s-a schimbat cu adevarat in sens pozitiv.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Iernarea sinistratilor in casele de protocol ale institutiilor este ultima solutie gasita de oficialii Guvernului pentru rezolvare problemei locative a oamenilor care au ramas fara un acoperis deasupra capului dupa ploile nebune din acest an.
Dintre intamplarile privind interventia divina pe acest taram, unele dintre cele mai emotionante se refera la oameni care si-au pierdut portmoneul sau geanta si apoi le-au descoperit pe cai miraculoase. Aceste povestiri pot intari credinta ca Dumnezeu si ingerii vegheaza asupra noastra, si increderea in bunatatea esentiala a oamenilor.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Pentru botosanenii care se descurca cu greu de la o zi la alta sau chiar si pentru cei mai instariti, este greu de inteles gestul complet dezinteresat lui Durigen Eberhard, germanul care, de cincisprezece ani nu pridideste sa aduca, de la mii de kilometri departare, ajutoare in judet si in municipiu.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator? ... programul Euro 200 elevii sau studentii care provin din familii sarace sa-si cumpere un calculator.
google-analytics.com