Cautare

60518 de rezultate pentru "gruparea de crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (7.30 secunde)
In urma jafurilor produse in primele luni ale anului, ministrul Nica a decis intensificarea controalelor la banci, la case de schimb valutar, precum si la puncte de lucru ale acestora, fiind verificat modul de asigurare a pazei.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase. Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata.
Fostii chiriasi au scapat de interdictia de vanzare a imobilelor cumparate pe Legea nr. 112/1995, care ii obliga sa nu instraineze fostele case nationalizate pe care le-au achizitionat la preturi de nimic.
Cateva zeci de sateni din comuna Rast care urmeaza sa beneficieze de case ridicate prin Agentia Nationala de Locuinte s-au adunat ieri in fata primariei din localitate pentru a cere socoteala autoritatilor pentru tergiversarea lucrarilor.
In loc sa se apuce de construirea caselor din Noul Rast, autoritatile au inceput sa taie din locuintele care trebuie construite pe motiv ca nu toate au fost distruse. Nici firmele de constructii nu se inghesuie la selectiile de oferte, deoarece construirea caselor sinistratilor nu este o afacere profitabila.
Judetul Bihor se confrunta, in ultima perioada, cu o situatie pe cat de ciudata, pe atat de eficienta pentru micii intreprinzatori.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
Cristian Tudor Popescu, senior editor) Am scris acest text acum mai rau de 10 ani. ... Daca mai traiesc, o sa va reamintesc textul sub alt titlu si peste inca 10 ani, pentru ca oamenii si cainii pier, in vreme ce prefacatoria fata de noi insine dainuie si creste.
Basescu este furios ca a fost exclus de la negocierile pentru sefia partidului prezidential.
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: Petrisor Cana) Zeci de femei, copii si barbati au fost exploatati, mai bine de 8 ani, in localitatea argeseana Gamacesti.
Acuzatiile lansate de presedintele Traian Basescu la adresa PD-L vizeaza, de fapt, gruparea Blaga-Videanu-Berceanu care tinteste atat sefia partidului cat si monopolizarea viitoarei echipe de la conducerea PD-L, explica analistul politic Bogdan Teodorescu, citat de Inpolitics.
Dupa cum stim, majorarea impozitelor si a taxelor continua, ultima gaselnita a guvernantilor fiind cresterea acestora pentru locuintele si masinile de lux. Fara a defini exact ce inseamna o locuinta de lux, autoritatile au luat in calcul doar suprafata, in metri patrati.
Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor Informatice si a Datelor (ENISA) si-a lansat cel mai recent document de pozitie pe tema "retelelor-pirat", respectiv computere folosite ilegal. Documentul identifica rolurile si structurile organizatiilor criminale ce creeaza si controleaza "retele-pirat", precum si tendintele manifestate in acest tip de ciber-infractiuni.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
google-analytics.com