Cautare

60518 de rezultate pentru "gruparea de crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (8.54 secunde)
Mii de craioveni vor locuinte. Anul trecut s-au construit în Banie doar 530 de locuinte noi. ... Cererea de locuinte din Craiova explodeaza în fiecare an, în timp ce oferta este mica.
Asta ar trebui infiintata in Parlament, daca ea nu functioneaza deja, ezoteric, prin colturi intunecate de coridoare prin Casa Poporului. Ca doar parlamentari vizati in anchete "grele" sau parlamentari amici la catarama cu urmariti penal in dosare la fel de "grele" sunt cu duiumul.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
6.979 de case au fost afectate de inundatiile din ultima luna, dintre care 5.946 au fost avariate. Din acestea, 182 de locuinte au fost distruse, iar 851 sunt in pericol de prabusire, a aratat ieri premierul Emil Boc.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Victime 800 de mii de familii. Ieri, in urma primirii unei simple instiintari de la o societate de asigurari, am descoperit faptul ca si eu voi fi victima unei colosale escrocherii, pusa la cale chiar de catre statul roman.
Un text normativ adoptat de guvern la sfarsitul saptamanii trecute obliga patronii caselor de amanet sa majoreze capitalul social al societatilor la 200.000 de euro. ... In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei. Patronii sustin ca suma ceruta de guvern este exorbitanta.
Politistii le recomanda utilizatorilor de carduri sa fie cat mai atenti, pentru a nu se trezi cu conturile golite de clonatori Judetul Dolj este, conform unor statistici ale politiei, pe primul loc in tara in ceea ce priveste clonarea de carduri, zeci de persoane fiind cercetate sau chiar judecate pentru astfel de fapte.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
La Editura LIDER a aparut cartea "Dincolo de acel loc" de A.J. ... La douazeci de ani dupa ce a fost evacuat in America, Paul Mathry se intoarce la Liverpool pentru o scurta vizita.
Botosanenii care locuiesc la case au fost bagati "in sedinta de lucru " de noua metoda prin care vor plati deseurile menajere incepind cu 1 aprilie 2005. Consilierii locali au votat ca respectivele persoane sa nu mai plateasca taxa asemeni celor care locuiesc la bloc.
Campania derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul judetului Dolj a trecut saptamana aceasta in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta: construirea de case pentru sinistrati.
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. Pentru ca nu o considera o prioritate, edilii aloca bani pentru orice altceva, ignorand numarul impresionant de cereri pentru case.
Deputatul clujean Petru Calian a initiat un proiect de lege ce prevede incurajarea si acordarea de facilitati pentru relansarea constructiei de case cu costuri minime. "Domeniul constructiilor din Romania a avut in ultimii ani o expansiune fulminanta, insa necontrolata.
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Traim intr-un oras in care vom avea la dispozitie o gramada de noi mall-uri, supermarket-uri si hipermarket-uri, ba pina si cel mai mare complex comercial din sud-estul continentului.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog. Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
google-analytics.com