Cautare

1801 de rezultate pentru "grosu laurentiu inspector drumuri comunal" (2.95 secunde)
Atit Sectia Drumuri Nationale (SDN), cit si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) lucreaza in mare parte cu masini care nu le apartin, iar preturile platite pentru acestea ramin deocamdata o enigma.
Drumuri incepute si neterminate. ... Insa, cine sa ceara socoteala Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)?
Aceasta masura viza investitiile in impaduriri, in pepiniere, investitii pentru imbunatatirea prelucrarii primare a lemnului si marketingului produselor forestiere, precum si investitii in drumuri forestiere si gospodarirea padurilor.
„Primul proiect pe care îl vom depune este pentru reabilitarea drumului judetean Lacrita-Cosoveni-Ghindeni, care intersecteaza trei drumuri nationale, ca un arc.
„Primul proiect pe care îl vom depune este pentru reabilitarea drumului judetean Lacrita-Cosoveni-Ghindeni, care intersecteaza trei drumuri nationale, ca un arc.
Ministrul transporturilor a mentionat ca, impreuna cu ministrul pentru IMM-uri si turism, Ovidiu Silaghi, va prezenta Guvernului un memorandum pentru legarea a 120 de zone turistice cu mare potential de dezvoltare la drumuri europene prin drumuri nationale.Pentru 2008, Orban a explicat ca obiectivul este solutionarea din punct de vedere juridic a preluarii tronsoanelor de drum comunale, orasenesti, judetene, forestiere, la drumurile nationale, iar apoi demararea procedurilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate.
Colas Drumuri SRL, firma a grupului francez Boygues si detinatoare a SC Ancorad Oltenia SA, a solicitat, pe 16 septembrie 2008, Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), prin adresa nr.
La drumuri se mai angajeaza 150 de oameni, la Calea Ferata se dau afara 5.600.
Cum va arata reteaua de autostrazi peste cateva zeci de ani Romania va fi brazdata de autostrazi si drumuri expres de la vest la est si de la nord la sud, sase poduri vor traversa Dunarea la granita cu Bulgaria, iar pe calea ferata dintre Nadlac si Constanta se va circula cu viteze de peste 250 de kilometri pe ora, potrivit primei variante de lucru a Masterplanului General de Transport, publicata ieri pe site-ul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport AMPOST).
Cele mai multe orase ale imperiului dispuneau de apa curenta, de terme, drumuri si trotuare pavate, bazine colectoare de apa uzata etc. ... Unele drumuri erau croite pe distante uriase, de pana la 300.000 de kilometri!, legand regiunile anexate.
Fac drumuri foarte multe si ca sa se vada cu cei dragi sunt nevoiti sa calatoreasca impreuna. ... Va fi necesar sa faca multe drumuri scurte si este posibil ca din cauza lipsei de concentrare sa fie implicati in accidente (in cazul in care conduc singuri mijlocul de deplasare).
Drumarii au actionat pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi cu 902 utilaje si au imprastiat 5.161,5 tone material antiderapant in intervalul 15 ianuarie, ora 17:00 - 16 ianuarie, ora 05:00, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Se analizeaza reintroducerea interdictiei pentru utilizarea detectoarelor de radar, interzicerea ATV-urilor pe drumurile publice, dar pe drumurile publice insemnand autostrazi, drumuri nationale, drumuri nationale deschise traficului international. ... In primul rand, inainte de toate, ATV-urile, prin constructia lor, sunt vehicule destinate exclusiv circulatiei pe drumuri accidentate.
Primariile, strinse cu usa de bugetul strimtorat, au trecut si ele la intocmirea de proiecte si au vazut in SAPARD cea mai buna oportunitate pentru constructia de drumuri si alimentari cu apa.
Nu am gasit insa in intreg aquisul comunitar, adica in catalogul care cuprinde capitolele pe care trebuie sa le respecte un stat ce doreste integrarea in UE, o prevedere potrivit careia respectiva tara candidata trebuie sa aiba drumuri civilizate si autostrazi.
Ultima ninsoare abundenta a cazut vineri seara in Moldova, insa nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia intrerupta. ... Si pe alte drumuri din judetele vecine Dobrogei s-a depus zapada, dar stratul este mai mic sau a fost deja inlaturat de utilajele de deszapezire.
In urma cercetarilor efectuate de autoritati a reiesit faptul ca in anul 2005, in comuna Alimpesti, a fost facut un drum comunal din fonduri Sapard prin intermediul unei firme care apartine lui Pavel Nicovala, unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Gorj.
Tot in sedinta de astazi, se supune aprobarii proiectul de hotarare privind aprobarea intocmirii unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru realizarea unui Complex de locuinte si dotari pe terenul situat pe strada Calea Dobrogei, intre Faleza Canal Dunare-Marea Neagra si deviere drum comunal DC3 .
Valoarea fiecarui proiect este intre 2,5 si trei milioane de euro, bani din care se vor realiza drumuri, canalizari, gradinite, centre de ingrijire a batranilor.
In urma eforturilor depuse, la 24 iunie 1852 la Eforia Spitalului Coltea (Eforie inseamna administratie in termeni vechi) se depusese in intregime suma de 250.000 lei solicitati pentru eliberarea orasului.Banii reprezentau contravaloarea locurilor de casa ale locuitorilor, dar si a terenurilor necesare unei localitati (islaz, drumuri, piete, cladiri publice).
google-analytics.com