Cautare

1801 de rezultate pentru "grosu laurentiu inspector drumuri comunal" (3.23 secunde)
Galeriile Uniunii Artistilor Plastici din cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia au gazduit, la finele saptamanii trecute, vernisajul expozitiei "Insemn", a tinerilor creatori Cosmin Grosu si Florentin Sarbu.
Zilele trecute, viceprimarul Severinului, Mircea Sevastian Grosu, a facut o vizita in localitatea italiana Bolzano, unde acest sistem este folosit de multa lume, pentru a se convinge ca el este benefic si da rezultate.
Banica - Vigariu, Visa, Grosu, Ed. ... Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judetul Galati a fost programata si adjudecata de societatea Drumuri si Poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetului. ... „Lucrarile de deszapezire vor fi facute de 'Drumuri si Poduri'.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
Putem chiar afirma cu regret ca, pana cand CNADNR nu va deveni o institutie eficienta si transparenta, capitolul autostrazi si drumuri nationale ramane unul dificil de realizat pentru Romania.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Exista companii in Romania care detin utilajele necesare, insa, din pacate, solutia de proiectare pentru drumuri nu este dorita de catre proiectanti deoarece are un cost mai mic ca proiect si, implicit, acestia nu sunt multumiti cu suma ce le rezulta in urma proiectarii.
Pe langa autostrazi, se mai are in vedere construi¬rea a 1.878 km de drumuri expres, 2.854 de drumuri trans regio, 293 km de drumuri euro trans si 67 de variante de ocolire.
Cu toate ca initial a fost clasificat ca drum comunal, autoritatile locale din comunele implicate direct in aceasta problema au reusit sa convinga Consiliul Judetean Dolj sa transforme drumul intr-unul judetean si sa investeasca in refacerea acestuia.
Este suficient sa participi la un targ comunal sau la o adunare populara pentru a lua contact cu aceasta realitate ingrozitoare. ... Am asistat la astfel de scene intr-un targ comunal din satul Ganesti, comuna Cavadinesti, dar aceste lucruri sunt valabile in majoritatea localitatilor galatene.
infiintarea unui centru de zi pentru ingrijirea copiilor aflati in situatii de risc, a bazei sportive "Prima Prundeni", a sistemului de canalizare comunal, infiintarea parcului industrial "Valea Oltului", crearea campusului scolar Prundeni, unde parintii prea ocupati isi vor putea lasa copiii peste saptamana, aici fiindu-le asigurate supravegherea, masa si cazarea.
Inaintea primei sedinte de pregatire, staff-ul aluministilor i-a prezentat pe cei trei fotbalisti cooptati in aceasta iarna, Laurentiu Boroiban, Alin Vigariu si Robert Saceanu. ... Marius Pasare, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Eduard Stoica, Sorin Raducu - fundasi; ... Laurentiu Boroiban, Mihai Ene, Ovidiu Stoianof, Catalin Craciun si Andrei Cretu - atacanti.
Cei care vor continua sunt George Savu, Marian Mecea, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Gabriel Precup, Christopher Quist, Marian Anghelina, Daniel Ene, Catalin Craciun, Marius Jianu si Ninel Corcoveanu, pe liber fiind puse "piesele grele", cu salarii mai mari:
Deputatul PD Laurentiu Mironescu si-a inaugurat, in cursul zilei de ieri, cabinetul parlamentar de pe raza circumscriptiei electorale pe care o reprezinta. In acest context, Laurentiu Mironescu a mentionat ca obtinerea spatiului se datoreaza, intr-o oarecare masura, bunavointei Primariei municipiului Constanta.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
deputat Laurentiu Mironescu a afirmat ca la Constanta se practica cel mai scump tarif la gunoi. ... Si seria recomandarilor facute deputatului Partidului Democrat, Laurentiu Mironescu nu s-a oprit aici. ... La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare.
Presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu este convins ca ce se petrece in acest moment pe scena politica din Romania este "o consecinta a dorintei premierului de a ramane in functie, cu orice pret".
Senatorul Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "Calculele aritmetice liberale dau si cu virgula si cu minus!", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com