Cautare

731 de rezultate pentru "greva metrou" (2.71 secunde)
Prima garnitura de metrou a iesti pe traseu, ieri dimineata, la ora 6,00, din cauza grevei de avertisment la care au participat sindicalistii de la Metrou, intre orele 4 si 6 dimineata.
Cum va arata reteaua de metrou a Capitalei in 2020. Dupa 45 de ani "burgejii" din Drumul Taberei capata metrou. Bucurestenii se vor putea bucura in anul 2020 de o retea de metrou mult mai completa, urmand a fi construite alte trei magistrale, insumand peste 69 de statii noi.
Magistrala 4 de metrou modifica Nordul Capitalei: Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
La data de 12 august 2010, in jurul orelor 12:15, politisti din cadrul Serviciului Politiei Metrou, au depistat-o in statia de metrou " Dristor 1", pe A. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului Politiei Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de cersetorie, cu A.
In timp ce angajatii Combinatului vor beneficia, pana la Pasti, de marirea salariala acordata retroactiv incepand cu 1 ianuarie, sindicalistii de la Solidaritatea au anuntat ca vor declansa greva generala pana la Pasti.
Comisia pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrarea de interes national "Magistrala 5 Metrou Drumul Taberei - Pantelimon - tronson Drumul Taberei - Universitate", formata din reprezentantii ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii si de Finante, reprezentantii sectoarelor 1, 3, 5 si 6 si conducerea Primariei Municipiului Bucuresti - prin Primarul General prof.
Incity Residence (zona mall Vitan), Nerva Rezidential (zona Nerva Traian), Fundeni Residence (zona Colentina - Fundeni), Vivere Rezidential (zona Obor), Sara Residence (zona Titan), Green View III (metrou Constantin Brancoveanu), Alba Iulia Residence (zona Piata Alba Iulia), New Town Residence (zona Baba Novac - Dristor), Adora Urban Village (Cartierul Independentei - Sos.
Cand incep lucrarile la Magistrala 6 Lucrarile la Magistrala 6 de metrou, care va asigura legatura cu Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni, ar putea incepe in 2017, investitia urmand sa ajunga la aproape 5,9 miliarde de lei (TVA inclus).
Cand incep lucrarile la Magistrala 6 Lucrarile la Magistrala 6 de metrou, care va asigura legatura cu Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni, ar putea incepe in 2017, investitia urmand sa ajunga la aproape 5,9 miliarde de lei (TVA inclus).
Afisand pe sticla ghiseelor "Greva de avertisment" si purtand pe brat banderole albe, functionarii publici constanteni s-au alaturat, ieri, protestului Sindicatului National al Functionarilor Publici. ... 30, greva de avertisment.
Toate cele 6.000 de garnituri de metrou, cu exceptia celei care circula in centru, erau acoperite cu graffiti in intregime, si pe interior, si pe exterior. Se inregistrau anual 20.000 de infractiuni numai pe liniile de metrou.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Magistrala 5 de metrou, tronsonul Universitate - Pantelimon, va avea 9 statii, acestea fiind construite la o distanta de aproximativ 500 de metri intre ele. Marea majoritate a terenului afectat de traseul tunelului de metrou este domeniul public al municipiului Bucuresti.
Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor fi unificate si va fi construita o linie de metrou Bucuresti-Otopeni Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca printre obiectivele mandatului sau se numara realizarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, dar si proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni.
Alaturi de Pasajul de la Razoare, in acest proiect a fost inclusa si realizarea magistralei 5 de metrou, de data aceasta.
PRIMA CALATORIE PRIN NOILE STATII DE METROU DIN BUCURESTI. ... cum se lucreaza la noua magistrala de metrou. ... Doua noi statii de metrou urmeaza sa fie date in folosinta la inceputul verii.
Chinezii ar putea sa ne faca metrou privat in Capitala (Autor: Antoaneta Etves) O noua magistrala de metrou ar putea fi construita de chinezi, iar dezvoltarea agriculturii ar putea fi lasata tot la mana asiaticilor.
Prioritatile guvernului Ungureanu pentru Capitala M6 si M7 de metrou, 62 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si centura feroviara, prioritati ale guvernului Ungureanu pentru Capitala Romania are un nou Guvern, dar si un nou program de guvernare.
Cand va fi gata linia de metrou spre Aeroportul Otopeni Magistrala 6 de metrou, care ar trebui sa lege Bucurestiul de aeroportul din Otopeni, un proiect estimat la 1,3 miliarde de euro, zace de 6 ani pe hartie, cu documentatie aflata in revizuire, dar promisiuni ca va fi gata pana in 2020.
Primele doua explozii au avut loc in aeroport in salonul de plecari, langa ghiseul companiei American Airlines, iar alte patru, in statia de metrou Schuman.
google-analytics.com