Cautare

10356 de rezultate pentru "grefieri bucuresti" (3.97 secunde)
BUCURESTI - LISABONA - MADEIRA Intalnire cu reprezentantul J'INFO TOURS pe Aeroportul International "HENRI COANDA" din Bucuresti pentru zborul catre Madeira,via Lisabona. ... MADEIRA BUCURESTI VIA LISABONA Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. ... -zbor Bucuresti "Madeira " Bucuresti Tap Portugal VIA LISABONA -bagaj cala;
Recent, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 109 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Clubul Bamboo, din Bucuresti, a ars din temelii. ... Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat recent, la Teatrul Elisabeta din Capitala, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, un eveniment care are ca scop celebrarea acestei zile printr-o serie de activitati cultural - artistice dedicate seniorilor bucuresteni.
La Bucuresti, minima absoluta este de -30,2 grade C, inregistrata in 6 februarie 1954, la statia meteorologica Bucuresti-Afumati. ... La Bucuresti, maxima absoluta este de 25,7 grade C, inregistrata la statia meteorologica Bucuresti-Filaret, in data de 16 februarie 2016.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe.
La Bucuresti, minima absoluta a lunii iulie este 7,4 grade Celsius, inregistrata in data de 15 iulie 1993, la statia meteorologica Bucuresti-Baneasa. ... La Bucuresti, cantitatea lunara maxima absoluta de precipitatii din iulie este de 221,6 l/mp , inregistrata la Bucuresti-Baneasa, in anul 1991.
In noaptea de 29/30.06.2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in sector 1, Bucuresti a fost descoperit cadavrul unui barbat prezentand multiple leziuni de violenta la nivelul trunchiului.
La data de 16 februarie 2011, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu lucratori ai Serviciului de Inspectie Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice, au pus in n executare un numar de 7 autorizatii de perchezitie emise de Tribunalul Bucuresti intr-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 2, in care sunt invinuite 11 persoane fizice si 7 persoane juridice, cercetate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
Potrivit presedintelui interimar al PD Bucuresti, Adriean Videanu, printre cei nominalizati pentru acest post se numara Mioara Mantale, consilier general in Primaria Municipiului Bucuresti, Gheorghe Udriste, secretar al Organizatiei PD sector 1, si Mircea Raicu, vicepresedinte al PD Bucuresti.
Liderii organizatiei PSD Bucuresti vor sa faca uitata pedepsirea lui Mircea Geoana dupa alegerile locale de anul trecut, cand acesta a pierdut confruntarea cu Traian Basescu pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani :
Bratianu, Traditia istorica despre intemeierea statelor romanesti, Bucuresti 1980, pag. ... Nistor, Istoria romanilor din Transnistria, Bucuresti 1995, pag. ... Boldur, Istoria Basarabiei, Bucuresti 1992, pag. ... Iorga, Istoria romanilor prin calatori, Bucuresti 1981, pag. ... Iacobescu, Din istoria Bucovinei, Bucuresti 1993, pag. ... Lazarescu, Imaginea Romaniei prin calatori, Bucuresti 1986, vol.
In anul 1864, Mihai solicita Ministerului Invatamantului din Bucuresti o subventie pentru continuarea studiilor sau un loc de bursier, insa este refuzat.
google-analytics.com