Cautare

10348 de rezultate pentru "grefieri bucuresti" (2.82 secunde)
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Ecaterina Andronescu l-a inlocuit pe Vanghelie la conducerea PSD Bucuresti Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost numita de Comitetul Executiv National al PSD presedinte interimar al PSD Bucuresti. ... Comitetul Executiv a votat propunerea lui Victor Ponta ca presedintia PSD Bucuresti sa fie preluata, interimar, de vicepresedintele Ecaterina Andronescu.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
Premierul francez - in vizita de doua zile la Bucuresti (Autor:
Vasile Damian) Pentru prima data de aproape doua decenii, un presedinte francez vine in vizita de stat la Bucuresti. ... Conservatorul Jacques Chirac efectuase o vizita de stat de doua zile la Bucuresti in februarie 1997 fiind precedat in perioada post-comunista doar de presedintele socialist Francois Mitterrand.
La Griro, directorul refuza sa aplice o hotarire a justitiei In faza de negociere se afla Uztel Poiesti si Griro Bucuresti. ... Situatia este inca tulbure in cazul Griro Bucuresti (fostele Uzine Grivita Rosie), de preluarea careia este interesat consortiul Laminate, Relco si Asociatia PAS Griro.
SAAB (Suedia), Aero Vodochody (Cehia), Inav Bucuresti, Metav Bucuresti si Pro Faur Invest Bucuresti. ... Firme românesti, interesate de productia de avioane Alt pretendent, Inav SA Bucuresti, face parte din imperiul financiar al omului de afaceri Stefan Vuza.
SAAB (Suedia), Aero Vodochody (Cehia), Inav Bucuresti, Metav Bucuresti si Pro Faur Invest Bucuresti. ... Firme românesti, interesate de productia de avioane Alt pretendent, Inav SA Bucuresti, face parte din imperiul financiar al omului de afaceri Stefan Vuza.
Canalul Dunare-Bucuresti ar putea costa 500 milioane euro dupa realizarea studiului de fezabilitate, a declarat joi directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa. "Canalul Dunare - Bucuresti ar putea fi si un producator de energie, prin cele sase ecluze putandu-se ajunge la peste 50 MW.
Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor fi unificate si va fi construita o linie de metrou Bucuresti-Otopeni Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca printre obiectivele mandatului sau se numara realizarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, dar si proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. ... Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Astfel, pe traseul sau autostrada "suspendata" se va intersecta cu Soseaua Colentina, Soseaua Andronache, Penetratia Autostrazii Bucuresti - Brasov, in imediata vecinatate a Strazii Gherghitei, Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, Bulevardul Aerogarii/Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1), Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Bucurestii Noi/Soseaua Chitilei, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Soseaua Virtutii.
Canalul Dunare-Bucuresti, un vis ce devine realitate. Studiul de fezabilitate al proiectului a fost reactualizat Mega-proiectul canalului Dunare-Bucuresti incepe sa se miste incet-incet. ... S-a reluat SF-ul pentru actualizarea proiectului Dunare-Bucuresti. ... Punctul terminal al canalului va fi la la Glina, in apropiere de Bucuresti.
Fie ca plecati din provincie in Capitala si nu aveti bani sa va cumparati o casa in Bucuresti, fie ca plecati din casa parinteasca si va luati viata pe cont propriu. ... Cat costa chiria in Bucuresti, in fiecare sector Putem afla aceasta informatie din ziarul ADEVARUL.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Revelion 2015 in Piata Constitutiei din Bucuresti Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 21:00, Primarul General Sorin Oprescu invita bucurestenii la petrecerea de Revelion HaHaHappy New Year!, care se organizeaza pentru a 7-a oara consecutiv in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, Muzeul Municipiului Bucuresti organizeaza vernisajul Salonului de Banda Desenata Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151). Salonul BD Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate implineste anul acesta 5 ani.
Intre 5-7 Iunie 2018, Centrul de Studii Israeliene Goldstein Goren si Centrul Comunitar Evreiesc din Bucuresti, in parteneriat cu Centrul de Studii Ebraice al Universitatii din Bucuresti, Comunitatea Evreilor din Bucuresti, Institutul Cervantes, Ambasada Spaniei in Romania, Ambasada Turciei in Romania si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania organizeaza cea de-a cincea editie a Zilelor Culturii Sefarde la Bucuresti.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. ... • Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Automatica-Robotica -Biotehnologie; ... 1 la Institutul de Cercetari Alimentare Bucuresti si profesor universitar la Facultatea de Biotehnologii a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti.
google-analytics.com