Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (4.40 secunde)
Intrebat daca prilejul va fi folosit si pentru inlocuirea celui de-al doilea vicepresedinte, Ionel Tompa (PC), prefectul a declarat ca UDMR este de acord sa-l sustina pe Tompa pentru a ramane in continuare in functie, insa s-ar putea ca PD si PNL sa nu fie de acord, intrucat Alianta D.A.
Este vorba de directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, Ionel Ciunt. Contactat telefonic, contrar zvonurilor care au circulat prin oras, directorul DSVSA Salaj a spus ca nu si-a dat demisia si ca nu a facut nici un pas in acest sens.
Dupa alegerea Biroului Permanent si a Comitetului Executiv, secretarul general al Ligii, Ionel Chirita, a declarat:
• In deschiderea manifestarii organizate de Ministerul Culturii vor lua cuvantul Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, Daniel Barbu, ministrul Culturii, si Roxana Theodorescu, directorul general al MNAR. ... • La eveniment vor participa academicienii Ionel Haiduc (presedintele Academiei Romane), Dan Berindei (vicepresedinte al Academiei Romane), Dinu C.
Cel care de mai multe ori, invitat fiind la conferintele de presa ale Organizatiei Municipale a preferat sa-si trateze colegii democrati cu sictir, vicele judetean Ionel Manafu a fost sambata "pe metereze", la sedinta Consiliului de Coordonare Local.
Asa se face ca, intr-o intalnire neanuntata in program, ministrul Blaga l-a urecheat la modul cel mai serios pe Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, pe care l-a facut raspunzator de eventualul esec al sezonului estival 2006.
Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral. Se poate concluziona, asadar, ca si Ionel Manafu i-a dat un branci Sulfinei Barbu de pe post.
Ionel Melesescu, sef-mecanic Lucian Ranja, armator: ... Am intrebat pe domnul comandant Ionel Melesescu daca avem aviz de furtuna, caci, in acest caz, puteam sa ne adapostim in portul Durban, in timp util, prudenta fiind necesara in cazul unei nave vechi, aproximativ 20 de ani, cum era Calarasi.
Rezultatele, prezentate intr-o conferinta de presa la care au mai participat prefectul Danut Culetu si Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, au fost sintetizate ca fiind drept promitatoare si totul s-ar fi terminat in strangeri cordiale de mana si felicitari reciproce, daca ziaristii prezenti nu i-ar fi tras de manecuta pe Manafu si pe Varga.
PD Gorj l-a nominalizat pe secretarul general al filialei Cosmin Popescu pentru postul de secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, in locul lui Ionel Mantog, care a demisionat din aceasta functie la jumatatea lui iunie. Propunerea va fi prezentata astazi conducerii partidului de presedintele organizatiei Ionel Mantog.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
S-a format deja "lumea lor", cea a ministrului Sulfina Barbu, a directorului Ionel Manafu si a celor care platesc bani grei pentru difuzarea de filme trucate cu un litoral curat si dotat si "lumea celorlalti", a celor pentru care o zi pe plaja echivaleaza cu un adevarat safari:
Declaratiile de apartenenta politica depuse zilele trecute la Primaria Targu Jiu au scos la iveala lupta care s-a purtat chiar intre colegii de guvernare, mai ales din Alianta PNL - PD, unde liderul liberal, Dan Ilie Morega, si presedintele PD Gorj, Ionel Mantog, au purtat negocieri grele pentru atragerea in partide a consilierilor care le sunt de fapt parteneri.
Presedintele PD, Emil Boc, a refuzat ieri sa spuna daca il va exclude din partid, asa cum se angajase in urma cu cateva luni, pe Ionel Mantog, liderul PD Gorj, cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Toti sint o apa si un pamint", a spus ieri presedintele Aliantei Pensionarilor, Ionel Purice. ... Am fi putut, impreuna cu ei, sa gasim solutii pentru unele dintre problemele noastre", a mai aratat Ionel Purice.
Munca in administratie pare sa ii fi daunat grav subprefectului Ionel Ciobotea.
Directorul Agentiei SAPARD Constanta, Mircea Solomon, a fost dat afara din PNL, la fel ca si Directorul Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare Timis, Ionel Patrichi.
toti directorii de descentralizate vor fi in continuare sustinuti in functii, si in special Ionel Manafu, directorul general al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, dupa cum atinut sa sublinieze deputatul Stelian Dutu, presedintele Organizatiei Judetene a PD Constanta, prezent la eveniment.
PNL si PRM, pe aproape Propunerile PNL sunt acoperite de lege pana la numele fostului subprefect Ionel Groza, presedinte al PNL Craiova, care nu poate proba profesionalismul in treburi asemanatoare celor derulate la Regia Autonoma de Termoficare, la care e nominalizat, el fiind inginer constructor de profesie.
google-analytics.com