Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (4.09 secunde)
Si presedintele Aliantei Pensionarilor, Ionel Purice, ne-a declarat ca, desi foarte multe dintre societatile galatene au eliberat adeverintele respective, Mittal Steel gaseste tot felul de scuze pentru a nu face acest lucru.
In luna august a acestui an primarul, Ionel Chirita, anunta construirea unui arheodrom in localitate, acesta urmand sa se intinda pe aproximativ 10 - 15 hectare. ... Proiectul initiat de primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, acum aproximativ doua luni si jumatate, incepe sa prinda contur.
Acesti inspectori vor trebui sa verifice modul cum sunt intretinute plajele de catre operatorii carora le-au fost atribuite si sa adune dovezi utilizabile in instanta, in cazul in care vor constata abateri de la clauzele contractuale asumate in momentul atribuirii sectoarelor de plaja respective, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa Ionel Manafu, directorul general al DADL Constanta.
Agentii economici care nu depun la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) declaratiile privind comisionul datorat pentru gestionarea cartilor de munca ale salariatilor vor fi sanctionati cu sume cuprinse intre 3.000 si 6.000 de lei, ne-a declarat inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea.
Potrivit inspectorului sef al ITM, Ionel Petrea, motivul pentru care cele 783 de persoane au ramas fara locuri de munca l-au constituit abaterile disciplinare savirsite de acestea, si anume nerespectarea prevederilor cuprinse in regulamentul de ordine interioara.
Toate acestea s-au întâmplat, considera actuala conducere a SNLO, în urma unei decizii luate de Ionel Mantog, fostul director economic al societatii, în ultimele zile în care s-a aflat la conducerea unitatii.
Potrivit inspectorului sef al ITM Galati, jurist Ionel Petrea, inspectorii de munca au decis sistarea temporara a functionarii unor instalatii sau a desfasurarii unor activitati in cazul unui numar de sapte societati comerciale la care s-au constatat nereguli in ceea ce priveste respectarea normelor de sanatate si securitate in munca.
Recent, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia a avut loc un vernisaj de grafica si caricatura al artistului plastic Jimmy Stanescu.
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
Ionel Ganea face acuzatii uluitoare. ... Este cam greu, ii dau 30% sanse, cele mai mare sanse le are U Cluj", a declarat Ionel Ganea.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Blanculescu viseaza un Bucuresti ingropat in petale de trandafiri Aflat intr-o evidenta ofensiva de imagine (in primul rand proprie), energicul Ionel Blanculescu iese zilnic la rampa cu tot felul de declaratii, una mai electorala decat alta.
Dupa deschiderea plicurilor si analizarea ofertelor, comisia de evaluare, formata din presedinte Ionel Ciobotea (secretarul general al prefecturii), respectiv membrii Baloi Olimpia, Eugen Marinescu, Ervin Popovici si Victor Nicoara, a declarat cistigatoare SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
In timp ce Sulfina Barbu dadea explicatii puerile hotelierilor, litoralul putea a hoit si alge putrezite Pe cand ministrul Mediului incerca sa iasa vie si nevatamata de la intalnirea (ostilitatile) cu hotelierii, reporterii "Replica" au continuat vizitele deja obisnuite din ultimele zile pe litoral, pentru a demonstra Sulfinei Barbu, prin fotografii de la fata locului, ca face cea mai mare greseala a sa si ca Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, nu da doi bani pe starea plajelor.
Democratii gorjeni vor discuta la sfarsitul saptamanii despre posibilitatea ruperii colaborarii in plan local cu liberalii si conservatorii, a anuntat ieri presedintele PD Gorj, Ionel Mantog. ... Ionel Mantog a aratat ca Partidul Democrat nu s-a "maritat" nici cu Pantelimon Manta, liderul PC Gorj, si nici cu PNL Gorj.
Ieri, la Alexandria, in prezenta ministrului delegat pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu, a avut loc ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Teleorman, Ionel Izina.
Cu ceva mai multa promptitudine, premierul s-a prezentat in fata lui Narendra Chaundhary si Ionel Bors, sefii combinatului siderurgic. ... Incursiunea prim-ministrului in hala respectiva a fost ghidata de insusi Ionel Bors, seniorul manager al Mittal Steel.
Pe de alta parte, surse din cadrul IPJ Constanta sustin ca loctiitorul sefului de sectie din cadrul Politiei Transporturi, Ionel Bucur, va fi fericitul castigator al scaunului de chestor al IPJ Constanta.
google-analytics.com