Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (8.31 secunde)
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Ionel Ciobotea, intors in functia de subprefect dupa ce a dat institutia in judecata, a obtinut daune morale record de 50.000 de lei, de aproape doua ori mai mari decat a primit familia Alexandrei Iancu, impuscata in cap de fiul politistului Dinu.
Ionel Mantog, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), a acuzat intr-o conferinta de presa corpul de control al ministrului ßeres de incompetenta in cazul verificarilor de la CE Turceni, potrivit Amos News.
Dupa jaful instaurat pe plajele litoralului romanesc, mai nou Ionel Manafu a avut o noua revelatie! ... "Incoltit" pana si de colegii de partid, Ionel Manafu a inceput sa dea tot din casa si brusc toate informatiile referitoare la sumele incasate si cheltuite de Directie sunt de interes public.
Potrivit inspectorului sef al ITM Galati, juristul Ionel Petrea, valoarea sanctiunilor aplicate angajatorilor s-a ridicat la 430.500 de lei.
Intrebat de reporterii "Monitorului de Galati" care este oferta administratiei privind cresterea salariala specificata in procesul verbal de negociere, senior managerul Ionel Bors a afirmat ca este vorba despre o majorare de 9,5%, dar nu mai putin de 90 de lei.
Un astfel de caz este cel al sefului de serviciu de la Oficiul Judetean de Renta Viagera (OJRV), Ionel Oniciuc, proaspat absolvent de studii aprofundate la universitatea mentionata, si care este platit lunar acum cu 4.000 de lei net.
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" ... Aceasta proba a fost dotata cu trofeul Memorial "Ionel Ghita" ... In plus, castigatorii din proba de 1.500 de metri au fost premiati de Ionel Ghita, fiul regretatului antrenor de atletism, cu cate 150 de lei.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Anca Sina Serea, Adi Sina, Cori Gramescu, Adina Halas, Geanina Ilies. Evenimentul este sustinut de: World Class Romania, Divertiland. Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
Ionel Mantog, presedintele PD Gorj, a depus o cerere la CNSAS pentru a-si consulta dosarul si pentru a afla daca a fost turnat.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Pentru ca, in urma controalelor efectuate de la Bucuresti la Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, nu s-au descoperit nereguli, directorul Ionel Ciunt nu a putut fi eliminat de la conducerea DSVSA Salaj.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta, din 18 iunie 2004, a fost atacata in contencios administrativ la catva timp dupa, de cinci consilieri judeteni ai Aliantei D.A., si anume Gabriel Dan Iordache, Paloma Petrescu, actualmente secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Diane Vancea, Ionel Manafu si Danut Culetu, actulmente prefectul Constantei.
Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat, a declarat ieri ca, personal, nu intelege cum gandesc unii dintre colegii sai de partid, cu referire directa la atitudinea lui Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea - Litoral.
google-analytics.com