Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (3.39 secunde)
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu. ... Gheorghe Preotu si Ionel Pana sunt membri PD-L si consilieri judeteni din partea acestei formatiuni politice.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Si desi a fost vorba de o licitatie publica, reprezentantii mass-media nu numai ca nu au fost primiti in sala de sedinte, dar Ionel Manafu, directorul DADL, a subliniat ca nu poate lucra "decat in liniste, si daca stati la usa o sa faceti galagie".
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. ... Fiul reputatului profesor calarasean, Ionel CONSTANTIN, director al Liceului Teoretic nr.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) Institutul Cantacuzino va produce anul viitor vaccin antigripal, iar pe termen mediu, vaccinul BCG si DTP, astfel incat Romania sa fie capabila sa-si acopere, prin productia interna, mare parte din necesarul de vaccinuri esentiale, obligatorii, anunta Adrian Ionel, managerul Institutului.
IONEL de 24 de ani din Bucuresti, recidivist, - G. ... Ionel si G. ... Ionel si G. ... Ionel si G. ... Ionel si G.
Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal), Radu Mihai Popa (PP-DD), Cristian Florin Gheorghe (Partidul Verde), Ion Dumitru (Partidul Socialist Roman), Marin Badea (PAS), Irina Militaru (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ionel Chircu (Partidul National Democrat Crestin), Marin Stoica (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Nicolae Varbanciu (PP-PS), Petre Chirica (PNG-CD), Petre Raducanu (PRM), Bogdan Andrei Mustata (Partidul Forta Civica), Radu Balaban (PER) si Iulia Ichim (Partidul Poporului).
Simtind, probabil, ca sfarsitul carierei ii este aproape, Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea –
si fiind ajutata si de reprezentantul de seama din teritoriu, si anume Ionel Manafu, directorul general al Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral”, a trecut intr-adevar la curatarea plajelor, numai ca nu de gunoaie si de alge, cum ar fi trebuit, ci de…agenti economici si, drept consecinta, de turisti.
Chiar nu aveam pretentii de la seful Apelor Romane, Madalin Mihailovici, prezent si el in aceste zile "in inspectie" pe litoral, cu atat mai putin de la "artizanul" haosului - directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, Ionel Manafu...
Cotidianul nostru a prezentat dovezi clare ale nepasarii actualei conduceri a DADL, prin directorul general Ionel Manafu. ... Inclusiv starea de nepasare a directorului Ionel Manafu, caruia cu siguranta i se va "sugera”, mai mult sau mai putin prieteneste, sa ne lase!
Ionel Olaru, profesor de educatie fizica la Liceul din Tudor Vladimirescu, este complet nemultumit de starea terenurilor de sport si spune ca nu poate sa faca orele de educatie fizica din simplul motiv ca ii este frica sa nu-si accidenteze invataceii.
Pe plaja Adras din Saturn , plaja grav avariata, nici urma de lucrator al DADL, ceea ce nu poate conduce decat la concluzia ca, inca o data, directorul institutiei mentionate, Ionel Manafu, minte cu nerusinare, arunca...
Si asta pentru ca directorul Ionel Manafu refuza sa faca publica o serie de date de interes public. ... Lipsa proverbiala de colaborare a Directiei conduse de Ionel Manafu s-a dovedit si de aceasta data mai puternica decat prevederile legale, DADL neoferind pana acum un raspuns.
Subprefectul destituit Ionel Ciobotea trebuie sa elibereze biroul pe care il ocupa in Prefectura Dolj pana la sfarsitul acestei saptamani. ... "In functie de circumstante, voi vedea daca voi pleca vineri", a declarat ieri Ionel Ciobotea.
Ionel Mantog, fostul secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, a declarat ca ministrul Codrut Seres protejeaza o serie de firme care se ocupa de intermedieri de energie electrica.
Pentru Ionel Manafu insa, norocul porcesc care l-a mentinut pana acum in functia de director general al Directiei Apelor Dobrogea Litoral se va termina inca din primele zile ale anului.
google-analytics.com