Cautare

969 de rezultate pentru "gral medical" (3.18 secunde)
Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional". ... Directorul medical al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj, Emil Bogdan, a declarat, la randul sau, ca Doina Cornea "este bine si perfect constienta".
Acesta este insa de mult timp in concediu medical. Chiar ieri, Ciobotea a trecut pe la prefectura pentru a-i prezenta noului sau sef certificatul medical, precizand ca va trebui sa faca o operatie pe cord, pentru ca ar avea "valvele calcifiate".
Gabriela Stan, pe motiv ca nu i-ar fi acordat tratamentul medical pe care l-a cerut detinutul, cat si Mihai Mate, pentru ca l-a transportat la instanta cu catusele la maini. ... Din referatul medical prezentat de medicul sef al penitenciarului in instanta, rezulta ca detinutul D.
In mod ironic, Eugen Marinescu a intrat subit in concediu medical, desi prefectul anuntase, la cateva zile dupa ce fusese instalat oficial in functie, ca nu va accepta ca subordonatii sai sa intre in concedii medicale.
In mod ironic, Eugen Marinescu a intrat subit in concediu medical, desi prefectul anuntase, la cateva zile dupa ce fusese instalat oficial in functie, ca nu va accepta ca subordonatii sai sa intre in concedii medicale.
Pentru persoanele care beneficiaza de indemnizatie pentru concediu medical pentru sarcina si lauzie, concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani, concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani, in cazul copilului cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani si concediu medical, contributia la asigurarile sociale de sanatate se suporta de bugetul asigurarilor sociale de stat.
De exemplu, in domeniul medical, statul italian recunoaste anumite profesii sanitare in baza unei diplome de studii pentru desfasurarea activitatilor de profilaxie, diagnoza, ingrijire si reabilitare.
La 19 ianuarie 2012, intra in vigoare noul Cod Rutier, care ii obliga pe soferi ca, inainte de innoire, sa efectueze un control medical. ... Acest control medical este platit de soferi.
Dupa razboi, a absolvit Colegiul Medical din Wisconsin, in 1953. ... A fost Director Medical al Centrului de Sanatate Mintala Nord Nassau (1956-1980) si director de cercetare la Spitalul Brunswick (1968-1979) din Long Island. ... Ca medic, el a co-fondat si a servit in calitate de consilier medical pentru multe organizatii:
Pentru prima oara in domeniul nefrologiei, un congres medical va imbina teoria stiintifica si practica atelierelor de lucru. Zeci de ore de dezbatere, transmisiuni live de la Institutul Clinic Fundeni, totul intr-un singur eveniment medical de renume: ... pentru lumea medicală
Pentru stoparea plecarii din tara si rezolvarea lipsei de personal medical Consiliul Investitorilor Straini (FIC), prin Grupul de Lucru pe Sanatate, au lansat campania "De profesie: ... Campania are ca scop descurajarea exodului personalului medical, fenomen cu consecinte severe in primul rand asupra starii de sanatate a romanilor.
In aceasta carte este prezentat un sistem medical complet nou, revolutionar pentru acea vreme, fiind total opus sistemului medical traditional. Hahnemann intituleaza noul concept medical "Homeopatie", cuvant provenit de la grecescul omeos - similar si pathos - suferinta.
Impletind in mod armonios si eficient activitatile didactice si stiintifice cu cele organizatorice-manageriale in domeniul invatamantului medical si al cercetarii stiintifice, a indeplinit mai multe functii:
In cadrul standului celor de la Blend-A-Med Oral-B l-am intalnit si pe Tiberius Amplef, Medical Representative Blend-A-Med Oral-B, care ne-a spus ce noutati au adus la acest Congres. ... E singura pasta din Romania caren intrerupe ciclul de gingivita recurenta!", ne-a spus Tiberius Amplef, Medical Representative Blend-A-Med Oral-B.
De ani buni de zile, sistemul de sanatate romanesc se confrunta cu grave perturbari si anomalii la capitolul buget, calitatea actului medical, salarii pentru medici si asistentii medicali, achizitii de aparatura si medicamente, infrastructura spitaliceasca, intr-un cuvant, tot ceea ce reprezinta un act medical de calitate care sa garanteze sanatatea cetatenilor statului roman.
Avantajele inscrierii personalului medical pe acest site sunt numeroase: ... Femeile au demonstrat, nu de putine ori, ca au capacitatea de a gestiona foarte bine lucrurile, atat din punct de vedere al organizarii, cat si financiar, precum si al comunicarii activitatilor din domeniul medical.
In cadrul IASGO 2013, de la Palatul Parlamentului, unul dintre expozanti este Robert Motz - manager la Timberstar Medical division din Sangeorgiu de Mures, judetul Mures. ... TIMBERSTAR Medical division www.timberstar-medical.ro
La standul celor de TAG MEDICAL LINE din cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie, puteti gasi noutati ca saboti cu talpa normala pentru medici si asistente medicale, dar si halate medicale si saboti pentru persoanele care a probleme cu monturile, de la firma Scholl.
Personalul calificat din acest centru medical ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului, in vederea obtinerii starii pacientului de echilibru si sanatate. Terapiile utilizate in cadrul acestui centru medical sunt terapii naturiste care completeaza cu succes si uneori, chiar substituie terapiile medicinii alopate, precum:
CNSAS - Romanii pot deconta tratamentul medical primit in strainatate (Autor:
google-analytics.com