Cautare

5220 de rezultate pentru "graficul cu rezultate titularizare 2009 tulcea" (3.01 secunde)
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Seria de documentare realizata in mai multe tari se incheie in Romania, tara care a trecut printr-o schimbare dramatica de regim in urma cu 20 de ani.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ramane de vazut daca acestea sunt impulsuri de moment ale economiei, caracteristice doar lunii ianuarie a acestui an, sau mediul economic local incepe cu adevarat sa se dezmorteasca.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Multe dintre masurile fiscale date de actualul executiv nu ajuta cu nimic mediul de afaceri pentru a iesi din criza financiara. ... "In tara noastra, criza s-a dovedit in primul rand ca este una interna, cauzele nu coincid perfect cu cele din SUA si UE.
am fost primit la Washington, la Pentagon, centrul celei mai mari armate din lume, am fost primit cu onoruri speciale si am intrebat daca asa se intampla pentru orice prim-ministru sau ministru care vine la Washington.
ßi cand am fost eu se daduse o decizie de impozitare a lui Karl Lagerfeld si nu s-a mai suparat nimeni, n-a sarit nimeni in sus, ce-au cu Lagerfeld.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
In rest, cele 521 de milioane de lei vor fi cheltuite in 2009 dupa graficul intocmit luna trecuta:
Infrastructura feroviara, aflata intr-un stadiu avansat de degradare, necesita, in perioada 2009-2020, investitii anuale de 700 de milioane de lei, per total 8,4 miliarde de lei, fonduri care ar putea fi alocate de la bugetul de stat, potrivit Ministerului Transporturilor.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat ieri, la finalul sedintei cu reprezentantii celor doua Birouri Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor, ca aranjamentul financiar in care tara noastra s-a implicat nu este "numai necesar, ci si unul bun".Acesta a explicat ca "fondurile pe care le vom primi de la UE vor compensa generozitatea capitalului privat al bancilor din Romania"."A fost un privilegiu pentru mine sa prezint in fata liderilor politici pozitia BNR si concluziile acestui aranjament.
Sauditii de la Al Arrab Contracting Company au ajuns la un acord cu sindicatul privind numarul de angajati care vor pleca acasa din iunie, cu cinci, sapte sau noua salarii compensatorii.
Potrivit informatiilor primite de la ARDRP, una dintre modificari stipuleaza faptul ca depunerea cererii de finantare se poate face de orice alta persoana decat reprezentantul legal, cu procura notariala de la persoana desemnata sa reprezinte solicitantul conform legislatiei in vigoare.
In plus, alegatorii - si aici ne referim la prostime - vor opta pentru cel care face promisiunile cele mai pompoase si care se va da in spectacol mai mult, motiv pentru care politicienii nostri, cu cat au mai multi bani de aruncat in campanie, cu atat au mai mult succes - din pacate.
Primarul comunei constantene 23 August, Mugurel Mitrana (foto), a fost "tras pe dreapta" de politistii tulceni, in timp ce se intorcea spre casa. Din fericire, edilul nu a fost decat "tinta" unor controale de rutina a politistilor din Tulcea.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
google-analytics.com