Cautare

5220 de rezultate pentru "graficul cu rezultate titularizare 2009 tulcea" (8.02 secunde)
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea. ... In anii '50, autoritatile au decis inchiderea hrubelor si astuparea lor cu pamant.
DJ-ul din Tulcea batut de luptatorul K1 a murit Vlad Radu, DJ-ul din Tulcea care a fost batut de un luptator K1 a murit, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala.
Potrivit liderului PN¥CD, aceasta lansare va reprezenta baza pregatirilor pentru europarlamentare, primele din graficul alegerilor. ... Lansarea programului va fi momentul de start pentru perioada urmatoare in graficul de alegeri, atat pentru Parlamentul European, cat si alegerile locale si centrale", a afirmat Marian Milut.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a anuntat ca luni conducerea parlamentului ii va invita pe premierul Emil Boc si pe ministrii "cheie" din guvern in parlament pentru a obtine un punct de vedere in privinta urmarilor incheierii acordului de imprumut cu FMI si Comisia Europeana."La nivelul conducerii parlamentului, sa ascultam si opinia guvernului cu privire la pasii de urmat si, bineinteles, la aceasta ajustare semnificativa a bugetului de stat in conditiile aprobarii acordului cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana", a motivat Geoana aceasta initiativa.El a spus, dupa intalnirea Birourilor Permanente reunite ale parlamentului si a altor politicieni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ca "printr-un efort conjugat" al executivului, Ministerului Finantelor, Bancii Nationale si al parlamentului Romania poate evita "contractia masiva a economiei".
Banca ABN Amro, devenita de cateva luni RBS, demonstreaza inca o data ca sistemul bancar romanesc este unul cu adevarat ticalosit. ... o constanteanca s-a trezit peste noapte cu un imprumut de 200 milioane de lei vechi pentru care nu semnase nici un contract.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major. ... Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite. Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul:
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare. Acolo unde a fost cazul, materialul a fost completat cu informatii utile cititorilor.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... Fotbalistul spera ca Pandurii sa-si ia revansa duminica, la Ploiesti, dupa ce in tur Astra a castigat la Targu Jiu cu mult noroc.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009. ... În special afacerile cu restaurante, livrarea la domiciliu, dar si comertul cu produse alimentare.
bai, fratilor, noi, impreuna cu Tariceanu, v-am tras o pacaleala in 2008 cand v-am spus ca va dublam pensiile, presedintele a avut dreptate. ... Daca oamenii politici vor sa fie responsabili, sa spuna cinstit unde stam, cu cifrele in fata. ... ...cu argumente.
Sulina era in urma cu un veac si jumatate un port fluvio-maritim de o importanta strategica continentala, orasul de la varsarea Dunarii in Marea Neagra constituind in acea perioada subiectul unor conventii intre marile puteri europene care decideau soarta batranului continent.
Compania Romanian Retail Development (RRD), care a anuntat recent investitii de 500 milioane de euro in proiecte imobiliare pe piata romaneasca, va construi un centru comercial in Tulcea, primul de acest gen din oras.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
google-analytics.com