Cautare

607 de rezultate pentru "global" (2.90 secunde)
Summit-ul global al parlamentarelor este o initiativa care incearca de cativa ani sa schimbe fata politicii si societatii.
In context global, resursele de apa dulce in Romania se plaseaza la un nivel de mijloc fiind estimate intre 201-500 Kmc/an, sau intre 5.000-10.000 mc per capita.
La nivel global, anual, 7 milioane de persoane mor inainte de vreme din cauza poluarii aerului Potrivit estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 7 milioane de persoane au murit prematur in anul 2012 din cauza expunerii la poluarea aerului.
Putem salva numeroase vieti si putem evita suferintele daca vom da o atentie mai mare luptei antivectoriale la nivel global. ... Aceasta infectie afecteaza aproximativ 240 milioane de oameni la nivel global.
Techem, lider global in furnizarea de solutii de management si facturare a energiei, este compania nr. ... Managementul eficient al energiei este un subiect la nivel global.
Potrivit Societatii de Scleroza Multipla din Romania, aproape 2,1 milioane de oameni, la nivel global, si peste 10.000 romani sufera de aceasta boala.
Din pacate, numai limfomul non - Hodgkin, cea mai frecventa forma de limfom, a ucis la nivel global, in anul 2012, peste 85.000 de persoane. ... La nivel global, exista peste 1 milion de persoane care sufera de limfom.
Din pacate, numai limfomul non - Hodgkin, cea mai frecventa forma de limfom, a ucis la nivel global, in anul 2012, peste 85.000 de persoane2. ... La nivel global, exista peste 1 milion de persoane care sufera de limfom.
Carta de la Belgrad - Un cadru global privind edu¬catia pentru mediu.
Anul Orbit este Anul Zambetelor Sanatoase Campania ,,Doneaza un zambet sanatos'' este o initiativa care deschide anul Orbit si sustine abordarea ,,Doing Good Marketing'' aplicata la nivel global de catre toate brandurile din portofoliul Wrigley.
Vaccinarea permite evitarea a 2-3 milioane de decese, anual, la nivel global si protejarea in special a copiilor nu numai contra bolilor pentru care exista vaccinuri de mai multi ani, cum sunt difteria, tetanosul, poliomielita si rujeola, dar si contra unor boli ca pneumonia si diareea cu rotavirus, doua dintre principalele cauze de deces la copiii sub cinci ani.
Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani. ... Totusi, in 87 de tari, numarul acestor decese este in crestere , in timp ce, la nivel global, se observa o scadere stabila.
Magda Marincovici) Celebra pilula albastra, Viagara, ar putea fi prescrisa pentru combaterea malariei, una dintre bolile infectioase cele mai raspandite la nivel global.
Mariustuca.ro / La nivel global, est-europenii detin recordul in privinta consumului de alcool si al tabagismului (Autoare: ... Din acest raport reiese ca europenii din partea estica a continentului sunt cei mai mari bautori de alcool si cei mai mari fumatori, la nivel global.
Principalul scop al acestei actiuni il reprzinta sensibilizarea, la nivel global, asupra pericolului tensiunii arteriale crescute.
Organizatia este aproape unica prin faptul ca isi face simtita prezenta de la nivel local pana la nivel global: ... Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului si de a construi un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura, prin:
Dimensiunea poverii bolii conform celui mai recent raport Global Burden of Cancer (publicat 28 mai 2015) disponibil aici si discutat aici (dr. ... La nivel global:
Fondata in 1896, compania Roche a contribuit, de mai bine de un secol, la imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor, la nivel global.
Program global amplu de dezvoltare pentru a studia Opdivo Bristol-Myers Squibb detine un program global amplu de dezvoltare pentru a studia Opdivo in diverse tipuri de tumori, constand in peste 50 de studii clinice - in monoterapie sau in combinatie cu alte terapii - in care au fost inrolati peste 8.000 de pacienti la nivel mondial.
Un studiu realizat de Global Genes si publicat recent in Rare Diseases JournalȘ https://globalgenes.org/rare-diseases-facts-statistics/ a aratat ca, la nivel global, un pacient cu boli rare este vazut in medie de 7,3 medici inainte a fi diagnosticat, durata medie de la diagnostic pana la debutul bolii fiind de 4,8 ani.
google-analytics.com