Cautare

607 de rezultate pentru "global" (3.19 secunde)
Google a inceput pe 18 decembrie 2017 numaratoarea inversa pana la Craciun, cu un doodle de sezon, intitulat December global festivities.
Daca ai un Xbox poti cumpara XBOX LIVE pentru 12 luni Gold Membership Card GLOBAL la 36.93 euro. ... https://www.lvlgo.com/xbox-live-12-month-gold-membership-card-global.html
Portofoliul de artisti Global Records se mareste cu The Motans, artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat. ... E un produs marca Global Records si a fost regizat de Ionut Trandafir, iar linia melodica reprodusa de catre Alex Cotoi.
Piesa a fost compusa de Anastasia Sandu, Angelica Vasilcov si produsa de Vanotek, lansata la Global Records.
Nick Jonas & Nicki Minaj - Bom Bidi Bom https://www.youtube.com/watch?v=CA6fB35pNMg&sns=fb&app=desktop Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Karmen este artist ATOM si Global Records.
O coproductie Cat Music si Global Records, videoclipul este regizat de Khaled Mokhtar, cel cu care baietii de la Havana au colaborat si pentru proiectele anterioare.
Eneli - Tell Me Who (Slider & Magnit Remix) https://www.youtube.com/watch?v=G0GPwSIckX8 Piesa a fost compusa de Vanotek si Eneli si produsa de Smash Production, lansata la Global Records, mix si master Sergiu Musteata.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek.
Pericol global, in regia lui Dean Devlin, va avea in curand premiera in cinematografele din Romania. Cu: Jeremy Ray Taylor, Gerard Butler, Abbie Cornish, Talitha Bateman, Ed Harris Gen film:
Sunt foarte fericit ca duminica am avut sansa ca noua mea piesa, Esta Noche”, sa se auda in premiera in show-ul lui Tony Aguilar, Los 40 Global Show, cel mai ascultat show de radio din toata America Latina.
Lupta cu cancerul incepe cu preventia La nivel globl, 50% dintre tari, printre care si Romania, nu au registre nationale pentru cancer La nivel global, jumatate dintre tari au dificultati in privinta preventiei cancerului, a asigurarii tratamentului si ingrijirii necesare pe termen lung pacientilor cu neoplazii, concluzioneaza o ancheta a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, publicata recent.
Romania avea nevoie de o astfel de cercetare, cu atat mai mult cu cat se estimeaza ca BPOC va deveni a treia cauza de deces la nivel global, pana in anul 2020.
Conform unui raport al Global Employment Trends for Youth, rata somajului in randul tinerilor este de circa 12.6% la nivel global, ceea ce in termeni absoluti reprezinta 73.4 milioane de tineri fara slujba (cu 1.1%, respectiv 3.5 milioane mai mult decat valoarea inregistrata inainte de declansarea crizei economice, in 2007).
In 2002, se estima ca sedentarismul era responsabil de 1,9 milioane de decese la nivel global. ... Potrivit unui studiu, realizat la nivel global, publicat anul trecut in revista The Lancet, aproximativ 40% din populatia tarii noastre este sedentara.
Cutremur global dupa explozia gazelor de sist din SUA Australia va fi prima victima a exploziei economice globale, legate de exploatarea gazelor de sist, in SUA.
In ultima perioada, din ce in ce mai multe studii arata ca variatiile la nivelului genomului global al tuturor bacteriilor care colonizeaza organismul nostru ar putea avea un rol major in aparitia obezitatii.
Numarul total al AVC-lor inregistrate, la nivel global, a crescut cu 68%, in 2010, comparativ cu 1990.
google-analytics.com