Cautare

607 de rezultate pentru "global" (2.71 secunde)
Sub conducerea lui, compania Roche a devenit lider global in domeniul farmaceutic si in cel de diagnostice", a declarat noul presedinte al Consiliului Director. ... Fondata in 1896, compania Roche a contribuit, de mai bine de un secol, la imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor, la nivel global.
La nivel global, se apreciaza ca, in 2012, au decedat 1,3 milioane de adolescenti. ... La nivel global, depresia este prima cauza de boala si de handicap la aceasta categorie de populatie, in timp ce suicidul este a treia cauza de deces.
Suicidul, urgenta la nivel global. ... Magda Marincovici) Pentru prima data, Organizatia Mondiala a Sanatatii a elaborat un raport intitulat "A preveni suicidul, un imperativ mondial" si declara acest fenomen o problema de sanatate publica, urgenta la nivel global.
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
Problema cea mai grava a lumii contemporane este marele decalaj dintre bogati si saraci, atat la nivel global, cat si la nivel national, in ciuda cresterii produsului global mondial - in ultimii 50-60 de ani - si, deci, a bogatiei, la nivel mondial.
Societatea umana nu a invatat, inca, sa imparta in mod echitabil fructele dezvoltarii si ale cresterii economice, nici la nivel national si cu atat mai putin la nivel global .Unii au pus semnul egal intre "democratie" si "capitalism", ignorand faptul ca , adesea regimuri autoritare, totalitare sunt adeptele cele mai fanatice ale capitalismului pur si dur, ca la inceputurile sale salbatice .
Chiar daca nu mai au resurse spre a fi unicul jandarm mondial, ba nici chiar pentru a impune o pace locala, SUA vor ramane de-a lungul unei perioade greu de anticipat, cel mai puternic actor al lumii, in comparatie cu oricare alt protagonist regional sau global.
Nu cred ca vom vedea o redresare a consumului mai devreme de 2011, pentru ca efectele crizei economice la nivel global nu vor disparea pe termen scurt.
Franciza a devenit foarte populara in lume si a ajuns sa contina jocuri video, jocuri de carti, desene si filme animate, benzi desenate si jucarii, fiind este considerata una dintre cele mai profitabile serii de jocuri video din toata lumea, cu peste 279 de milioane de exemplare de jocuri vandute global.
- In context economic global, cu ce valori naturale vine Romania in concertul natiunilor? ... Stiintific, din 9 regiuni bio-geografice ale Terrei, Romania detine 5, avand cea mai importanta eco-regiune la nivel global.
  Este o placere universala - majoritatea oamenilor la nivel global iubesc soarele. ... Mai mult, in timp ce acest studiu arata ca nivelul constientizarii riscurilor cancerului de piele la nivel global este ridicat, se pare ca femeile sunt mai bine informate la acest capitol.
Infectia cronica cu virusul hepatitei C (VHC) este o problema majora de sanatate publica la nivel global, estimandu-se ca in prezent peste 70 milioane de persoane sufera de aceasta afectiune.
Firma de publicitate 'Odyssey Communication SRL' si firma 'Global Security Consulting SRL', controlate de 'Rompetrol Holding', respectiv de 'Rompetrol Logistic', au donat aproape 2 miliarde de lei PSD.
Presedintele Microsoft, Bill Gates, va vizita, joi, pentru trei ore, Romania, urmand sa participe, alaturi de presedintele Traian Basescu, la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti, eveniment care marcheaza zece ani de activitate a companiei americane in Romania.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (foto), a declarat ca, pana la sfarsitul acestei luni, va demara discutiile cu specialistii si factorii interesati pentru realizarea unui pachet de legi ale educatiei, care sa abordeze global sistemul de invatamant preuniversitar si cel superior.
Romanii considera Parlamentul drept cea mai corupta institutie, legislativul fiind urmat in clasament de partidele politice si justitie, arata Barometrul Global al Coruptiei 2009, publicat miercuri de Transparency International.
"Cu toate acestea, exista un pericol ca, in loc de a fi o voce proatlantica in UE, sprijinul regiunii pentru un parteneriat mai global cu Washingtonul sa scada. Regiunea nu are traditia asumarii unui rol mai global.
Global Commercium lanseaza in data de 28 iulie 2011, ora 17:30, la sala "Cupola" din incinta Hotelului Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca proiectul "MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului", finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU), Axa 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" pentru o perioda de 18 luni.
Ei trebuie sa dispara sau sa se declare orice altceva, numai romani nu, transmite corespondentul Romanian Global News din Timoc. ... Romanian Global News va prezinta aberatiile debitate de membrii comisiei de la Belgrad:
globalizarea a accentuat disparitatile de dezvoltare, a dus la o polarizare a veniturilor la nivel global, si, ceea ce este absolut neasteptat, a produs pungi de saracie in chiar inima sistemului economic global in tarile dezvoltate din Occidentul european, din SUA si din Japonia.
google-analytics.com