Cautare

607 de rezultate pentru "global" (3.05 secunde)
Global Forum, cel mai prestigios eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor, se va desfasura anul acesta in Romania.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Google a publicat pe prima pagina o serie de doodle-uri sub numele December global festivities. ... December global festivities, care in traducere si adaptare inseamna festivitatile globale din decembrie, au inceput pe 18 decembrie.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
La nivel global vor exista 1,5 miliarde utilizatori de video pe internet pana in urmatorii patru ani, in crestere de la 792 milioane utilizatori de video pe internet in 2011.
Erik, INNA â€" Gimme Gimme) in cadrul unei sesiuni in studiourile Global Records.
Galatenii mai au la dispozitie doar zece zile pentru a declara in mod oficial statului cistigurile obtinute anul trecut, termenul-limita de depunere a declaratiilor de venit global fiind 15 mai Conform legislatiei in vigoare, au obligatia de a depune, prin intermediul Postei, declaratiile de venit global, anumite categorii de contribuabili, respectiv cei care in cursul anului 2004 au lucrat la un singur angajator o perioada mai mica de un an, cei care au lucrat la mai multi angajatori, persoanele fizice care au obtinut venituri asimilate salariilor, cum ar fi indemnizatia de membru al consiliului de administratie, de cenzor sau ca asociat unic, precum si cei care au primit salarii din strainatate pentru activitatea desfasurata in Romania.
Firma Global International 2000 din Bucuresti a concensionat 36,5 ha de teren in Zona Libera, suprafata pe care va construi, impreuna cu ENEL, cea mai mare termocentrala pe carbune din sud-estul Europei.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
La nivel global, 350 milioane de persoane sunt afectate de aceasta boala Depresia este o boala subdiagnosticata si este considerata a doua cauza majora de invaliditate, la nivel mondial.
BPOC ucide, la nivel, global, in medie o persoana la fiecare 10 secunde Bronhopneumopatie cronica obstructia, prescurtat BPOC. ... Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, BPOC ucide, la nivel global, in medie, o persoana la fiecare zece secunde.
Global Production SRL (CUI 16371587), contractul 25/5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO, Global News SRL (CUI 16371595), contractul 21/ 5.ian.2005, suma lunara 4110 EURO si Global Network Cable (CUI 16330323), 23/ 5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO.
Intr-un document realizat de catre analistii de la Marker Global, un think tank britanic specializat in analiza de risc in tarile emergente, au fost trecute in revista rincipalele riscuri politice si economice cu care Romania se va confrunta in urmatoarele luni.
Al doilea semestru al anului curent si primul semestru al anului viitor vor fi dramatice pentru sistemul economic global.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... prin intermediul subsidiarei Liberty Global din Europa, UPC Broadband. ... Pe de alta parte, Liberty Global este deja prezentă
Global Records lanseaza o noua piesa care se numeste Now or Never a lui Sllash, un talentat DJ si producator roman. ... Anul trecut, a mai lansat o piesa tot alaturi de Global Records, de data aceasta, cu proiectul Sllash & Doppe - No Good for Me.
Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.
In Romania, prevalenta fumatului in 2011, din datele Global Adult Tobacco Survey (GATS), studiu coordonat de Ministerul Sanatatii, este, la adult, de 26,7%.
Despre Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI) DJSI reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator. ... Bazat pe Global Industry Classification System (GICS), RocecoSAM identifică
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
google-analytics.com