Cautare

192 de rezultate pentru "ghita" (5.07 secunde)
Campionului nostru Daniel Ghita i s-au alaturat in Glory, in lupta pentru un loc in primii 10 si pentru glorie, alte cateva nume din sportul romanesc:
Adrian Artene - redactor-sef cancan.ro, Anda Ghita - participant Master Chef, Daniel Onoriu - pilot, campion national si Mihnea Popescu - reprezentant Casino Life & Business Magazine.
Pe Vantu l-a rezolvat in complicitate cu Ghita, dupa cum insusi Ghita si faptele o marturisesc. ... Cu Vantu in puscarie si cu statia preluata de Ghita, Realitatea TV a intrat in insolventa si apoi in pamant.
Cresterea popularitatii Codrutei Kovesi, grav afectata de scandalul Ghita si de achitarile rusinoase pe care le incaseaza DNA pe banda rulanta in cauze de rasunet.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
- Lui Victoras, cu mila, numindu-l Simbriasul puscariasului Voiculescu si mai nou al lui Sebastian Ghita. ... S-a umilit singur in ancheta procurorilor declarand ca s-a laudat la sprit in fata lui Ghita cum l-a luat din complet pe judecatorul Mustata.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Potrivit inspectorului de specialitate, Otilia Ghita, ocupantii locurilor I, II si III, dar si cei care au obtinut mentiuni la faza judeteana a concursurilor scolare:
- Da, Ghita, asteapta-ma, vin la San' Dunitru, zicea matusa mea, pe la Schimbarea la Fata, omului ei, plecat in ceea lume, de aproape un an. ... Apoi iar se uita la mosul Ghita al ei din aer si vorbea cu el dandu-i vesti despre vitel.
Din cele 17 solicitari, doar doua au fost aprobate de comisia din prefectura si urmeaza sa fie trimise Ministerului Finantelor, care se ocupa de acordarea compensatiilor, a declarat Mihai Ghita, de la cancelaria prefectului.
In sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, patru consilieri locali, Ovidiu Ghita, Marian Boroiu, Ion Petcu si Florian Marin, au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
Marian Boroiu, Ovidiu Ghita, Ion Petcu si Florian Marin au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia in sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
In alta ordine de idei, Ovidiu Ghita, vicepresedinte UPSC Mangalia, a declarat, cu privire la situatia tensionata din Consiliul Local Mangalia, care continua sa se deterioreze, ca "in luna ianuarie, din nou, ca si in luna noiembrie, nu s-a tinut sedinta de consiliu local, acest lucru afectand grav activitatea politica si administrativa a orasului.
Subinspectorul Marius Ghita, purtatorul de cuvant al SPR de la malul marii, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca serviciul a primit aceste statii GPS Motorola pentru a le utiliza pe durata intregului sezon estival, urmand ca la final de vara sa le predea.
• Umbla vorba prin targ ca Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, i-a scos de pe sticla pe Oana Stancu si Adrian Ursu, fiindca asa vrea muschii lui Blejnar, seful ANAF, iesit cam sifonat in scandalul cu vamile, si fiindca asa vrea muschiuletul Conducatorului mult iubit si stimat.
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Jumatate de an mai tarziu, contractul similar pentru alegerile parlamentare a fost castigat de Teamnet, firma detinuta la acea vreme de Sebastian Ghita.
google-analytics.com