Cautare

1270 de rezultate pentru "ghita catalin" (2.97 secunde)
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an: ... Pe de alta parte, sustine Catalin Micula, bugetul pentru anul viitor va aduce si alte elemente de noutate, mai putin populare.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Revenind la cele intamplate in cursul dupa-amiezii de ieri - nefericita intamplare a avut loc in statiunea Mamaia, chiar langa Pescarie si chiar sub privirile presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Catalin Teodorescu.
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PSD Catalin Voicu a declarat joi, inaintea sedintei CExN, ca este recomandat pentru desemnarea ca ministru al Adminsitratiei si Internelor, de faptul ca provine din lumea Internelor, avand expertiza necesara pentru acest domeniu, el apreciind, insa, ca poate castiga, dar si pierde.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu. ... Totodata, Catalin Rosculete se va ocupa de implementarea politicilor agricole, potrivit ministrului Agriculturii.
Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, Harghita, suspendarea din partid a senatorului Catalin Voicu. ... Liderul social-democratilor spune ca aceasta suspendare va fi benefica atat pentru partid, cat si pentru Catalin Voicu.
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
Senatorul Catalin Voicu a declarat, dupa aflarea deciziei de arestare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca nu se teme de nimic si ca "un barbat responsabil este un barbat care poarta intotdeauna de grija familiei".
Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat miercuri in plen trecerea deputatilor Calin Potor de la PDL si a lui Catalin Chereches de la PNL in randul independentilor fara apartenenta politica.
Social-democratul Catalin Ivan si-a inaugurat ieri la Botosani primul cabinet europarlamentar din judet. ... Intentionez sa mai inaugurez doua, unul la Suceava si altul in Spania", a specificat eurodeputatul Catalin Ivan.
Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta 75/2000 privind autorizarea expertilor criminalisti care au fost recomandati de parti sa asiste la efectuarea expertizelor criminalistice, a anuntat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (foto).
Principalii protagonisti ai negocierilor sunt primarul Catalin Flutur si fostul lider al PSD, Constantin Contac, care sustine activitatea filialei judetene a UNPR, partid care si-a revendicat functia in urma negocierilor cu guvernul de anul trecut.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Dintre acestea, 51 de dosare au primit deja acceptul de subventie, restul de sase fiind in curs de analizare", a declarat Catalin Gheorghe, inspector specialist in cadrul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Dolj.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Catalin Cazacu, Catalin Costescu si Daniel Badescu. ... La prima cursa de cand RPG Security este sponsor oficial Taifun Racing Team, Catalin Cazacu iese castigtor la Pannonia Ring. ... Felicitari, Catalin Cazacu!
Bucuria lui Catalin Crisan (45 de ani) ca a devenit tatic pentru a treia oara este umbrita de faptul ca fiica lui cea mare, Daria (12 ani), rodul iubirii cu fosta sa sotie Lucia Bubulac, nu vrea sa o cunoasca pe Lara, fetita lui din cea de-a doua casnicie.
google-analytics.com