Cautare

1270 de rezultate pentru "ghita catalin" (2.85 secunde)
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. ... In schimb, fata de Catalin Chelu, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus pe 15 martie, neinceperea urmarii penale pentru aceleasi infractiuni.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
Adrian Artene - redactor-sef cancan.ro, Anda Ghita - participant Master Chef, Daniel Onoriu - pilot, campion national si Mihnea Popescu - reprezentant Casino Life & Business Magazine. ... Anda June, Alin Stoica, Catalin Ene, Loredana Benga si Stefania Calofir & Band.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv. ... Catalin Botezatu care s-a jurat in fata lui Nea Marin ca a avut ciroza.
Aici l-am intalnit pe Catalin Ion Vardianu, care de 23 de ani este ceasornicar. ... creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenie veche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1, i-a transformat, peste noapte, in dusmani.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi.
15, Bucuresti) unde va avea loc vernisajul expozitiei CATALIN HRIMIUC. ... Catalin Hrimiuc este absolvent al Institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din Bucuresti, promotia 1985, secÈ›ia Ceramica â€" Sticla - Metal, specialitatea Arta sticlei.
15, Bucuresti) unde va avea loc vernisajul expozitiei CATALIN HRIMIUC. ... Catalin Hrimiuc este absolvent al Institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din Bucuresti, promotia 1985, secția Ceramica - Sticla - Metal, specialitatea Arta sticlei.
Catalin Belinski, medic specialist doctorand urolog, si solutia ar fi ca dupa un control andrologic care sa stabileasca ca nu exista probleme organice, ci doar psihologice, sa consulte un psiholog care se ocupa cu aceste probleme. ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski:
Catalin Belinski, medic specialist doctorand urolog, si solutia ar fi ca dupa un control andrologic care sa stabileasca ca nu exista probleme organice, ci doar psihologice, sa consulte un psiholog care se ocupa cu aceste probleme. ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski: ... Catalin Belinski:
- Pasti cu Ghita. ... Ghita apare, Kovesi NU dispare! - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. Cu buletinul lui, presupun.
Pentru ca daca ne referim la Sebastian Ghita si la dezvaluirile lui, nu putem sa ne gandim cu simpatie sau cu mila fata de el, a continuat acesta.
Caz in care s-ar putea confrunta si cu o fosta colega, Corina Cretu, cu care Ponta vrea si el sa atace Cotrocenii - Deocamdata, conform unui sondaj INSCOP, Iohannis conduce intr-un top al candidatilor in care concureaza cam de unul singur - O videoconferinta a procurorilor DNA cu fugarul Ghita, care se pare ca a obtinut azil politic in Serbia, desface capacul unei oale sub presiune care va face explozie peste doar vreo 2 zile - Investigata de Inspectia Judiciara pentru ignorarea prevederilor legale privitoare la completele de 5, Cristina Tarcea face dezvaluiri despre o posibila implicare (in ce?) a lui Dorneanu, afirmand ca acesta ar fi chemat-o sa discute intr-o camera intunecoasa si fara telefoane mobile.
Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga.
Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului? ... Deocamdata Sebastian Ghita da banii, Vintu a ramas cu actiunile, iar oamenii din managementul editorial sunt aceiasi.
google-analytics.com