Cautare

1270 de rezultate pentru "ghita catalin" (3.63 secunde)
Una dintre acestea il dau pe omul de faceri Sebastian Ghita ca fiind adevaratul cumparator. Un argument in acest sens il constituie promovarea excesiva din ultima luna a lui Dan Diacoenscu pe "Romania TV" postul patronat de Ghita.
Deputatul PSD, Sebastian Ghita:
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
demisia fostului director ADPP, Ovidiu Ghita. Si aceasta pentru ca "incompatibilitatea domnului Ghita in functia de director al ADPP a fost descoperita abia la sapte luni, timp in care a putut fi consilier, dar si director general al unei institutii de stat".
Sorin Ovidiu Vantu isi vrea Realitatea inapoi Confruntarea dintre Ghita si SOV se poarta atat pe cale juridica, cat si in forta, cu bodyguarzi care scartaie nervos bolizi prin curtea televiziunii.
Tot miercuri seara, Sebastian Ghita, persoana desemnata de Asesoft la Realitatea Media, a declarat pentru MEDIAFAX ca Asesoft a facut o recomandare catre adunarea generala a actionarilor Realitatea Media, ca in cazul in care decide sa nu rezilieze contractul cu Asesoft, sa schimbe CA al Realitatea.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita.
Catalin Tolontan critica dur DNA In comunicatul prin care DNA anunta cercetarea lui Victor Ponta pentru ca i-a dat un loc eligibil lui Sebastian Ghita, in schimbul finantarii venirii fostului premier britanic Tony Blair in Romania, procurorii scriu:
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
Cel mai de seama nou-venit a fost Ion Ghita, membru al Consiliului de coordonare al sectorului, care si-a explicat gestul prin faptul ca nu este lasat de PSD sa-l iubeasca pe Adrian Nastase "ca om politic". ... Ghita.
"Cel mai bine stie Ghita, el se pricepe mai bine la astea", ne spuse si noua femeia, in timp ce Ghita Opris, un pensionar de 63 de ani, iesea curios la poarta.
Sebastian Ghita, seful RTV, "se da" cu Basescu?
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" ... Aceasta proba a fost dotata cu trofeul Memorial "Ionel Ghita" ... In plus, castigatorii din proba de 1.500 de metri au fost premiati de Ionel Ghita, fiul regretatului antrenor de atletism, cu cate 150 de lei.
Deputatul Sebastian Ghita a dat marti seara o declaratie la Parchet prin care dezvaluie ca a participat in 2012 alaturi de cativa ministri ai Guvernului Ponta la falsificarea Raportului Tehnic de Expertiza intocmit de Comisia Tehnica a Consiliului National de Etica referitor la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.
'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Premierul din umbra se da de trei ori peste cap La scurt timp dupa ce a fost uns vicepresedinte PDL si apoi premier al Guvernului din umbra, domnul Catalin Predoiu s-a dat de trei ori peste cap, iar la sfarsit - ce sa vezi?
Catalin Stefanescu si invitatii sai vorbesc despre anul 2012.'. Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni". ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu:
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... Cel care prezinta presa dimineata, la postul Prima TV, a venit la mine de doua ori cu ceasuri japoneze, pentru a le schimba geamul", ne-a spus Catalin Vardianu.
google-analytics.com