Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (3.24 secunde)
Mihai Diaconescu, seismolog INFP, a spus marti, la Antena 3 CNN, ca este riscul sa avem un cutremur mare, de peste 7 grade, si in Romania. Cutremurele care au lovit noaptea trecuta Turcia sunt cele mai puternice inregistrate in ultimii 100 de ani.
Mai multe conducte de gaz au explodat dupa cutremur. Expertii Transgaz merg in Turcia pentru remedierea avariilor. Peste 4.800 de oameni au murit in cutremur.
Operatiunile de salvare a oamenilor blocati sub cladiri continua in Turcia si Siria. ... "Am declarat stare de urgenta in zece provincii afectate de cutremur". Turcia va folosi drone militare pentru a supraveghea toate zonele afectate de cutremur. ... "Invatamantul a fost suspendat pana pe 13 februarie in intreaga tara".
Conform ultimului bilant, numarul celor ucisi de cutremur in Turcia si Siria ajunge la 20.451. ... 28.044 de persoane au fost evacuate din provincii afectate de cutremur. Salvatorii continua sa cerceteze ruinele cladirilor prabusite in Siria si Turcia.
Conform ultimului bilant, numarul celor ucisi de cutremur in Turcia si Siria ajunge la 21.051. Guvernul Marii Britanii a anuntat un pachet de sprijin pentru supravietuitorii cutremurului. Cu fiecare ora care trece, sansele de a mai salva victimele scad dramatic.
Mai multe persoane din cartierul Henri Coanda din municipiul Constanta au iesit din locuinte, in noaptea de sambata spre duminica, de teama unui eventual cutremur. Unul dintre locatari a sunat la numarul de urgenta 112, relateaza Agerpres. In cartier si-au facut aparitia pompierii si mai multe ambulante.
Cutremur de peste 5,2 grade in Romania! Seismul a fost resimtit in mai multe orase.
Prefectul din Gorj, Critina Cilibiu, a venit la biserica care a fost recent afectata de cutremur pentru a face verificari.
Primaria din Targu Jiu a fost mutata initial pe stadionul din oras dupa ce seismul de 5,7 de ieri, dar si acolo peretii erau crapati. In aceste conditii, primarul a luat decizia de a-i aduce pe functionari in sediul vechi, afectat de cutremur.
Turcia si Siria au fost lovite de alte doua cutremure puternice: un cutremur cu magnitudinea de 6,4 si unul de 5,8 grade a lovit granita.
Cutremur in Romania, azi, 22 februarie 2022, in zona orasului Targu Jiu. Conform datelor Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP), cutremurul a fost unul de suprafata
Un cutremur cu magnitudinea de 4,9 s-a inregistrat luni dupa-amiaza, la ora 16:02, in Romania, in zona Oltenia-Gorj.
Romania este una dintre tarile cele mai expuse riscului de cutremur din Uniunea Europeana, cu sute de vieti pierdute si zeci de mii de cladiri avariate in cutremure in ultimii 200 de ani.
Un cutremur a avut loc luni dimineata, in Romania, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).
Un cutremur cu magnitudinea de peste 5 s-a produs, marti, in judetul Arad, a anuntat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.
Cutremur in Romania, astazi, 20 iunie 2023. Un seism semnificativ a avut loc in noaptea de luni spre marti in judetul Buzau.
Cutremur in Romania, 16 septembrie 2023. Seismul s-a produs in zona seismica Vrancea Buzau.
Europarlamentarul PSD Titus Corlatean a anuntat ca sustine cresterea duratei de protectie a dreptului de autor asupra fonogramelor (fisiere audio), de la 50 la 95 de ani, si a subliniat ca aceasta modificare trebuie sa aduca beneficii concrete pentru interpreti.
Anuntul facut cu jumatate de gura de catre Guvern, pe 1 iulie a. ... , potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
google-analytics.com