Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (2.77 secunde)
Acum cativa ani era la moda prezicerea de cutremure. ... Daca avea si un aer de savant nebun si neinteles, cu atat mai bine. ... Si ca in data de, la ora cutare, va veni nenorocirea, de gradul X pe scara Richter.
Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 a avut loc joi dimineata in zona seismica Vrancea, cel mai mare din ultimii patru ani, insa romanii nu au primit mesaj RO-ALERT.
Cutremur in Romania, luni, 20 februarie 2023. Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, a avut loc un nou cutremur in judetul Gorj.
Operatiunile de salvare a oamenilor blocati sub cladiri continua in Turcia si Siria. ... Am declarat stare de urgenta in zece provincii afectate de cutremur. Turcia va folosi drone militare pentru a supraveghea toate zonele afectate de cutremur. ... Invatamantul a fost suspendat pana pe 13 februarie in intreaga tara.
Mariustuca.ro / 90% dintre cancerele de piele sunt provocate de expunerea la soare fara protectie (Autoare: Magda Marincovici) - Nu este soare, nu am nevoie de protectie, este o fraza pe care o auzim frecvent, dar care explica numarul mare al problemelor dermatologice provocate de razele ultraviolete.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Recentele inundatii si alunecari de teren, eventualitatea unui cutremur de mare magnitudine sunt numai cateva dintre ratiunile pentru care autoritatile iau din nou in calcul introducerea unei asigurari obligatorii pentru locuintele cetatenilor.
Planurile nucleare ale Romaniei raman in picioare chiar si dupa dezastrul din Japonia Criza nucleara din Japonia nu va influenta constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda si a celei de a doua centrale nucleare a Romaniei, dar este posibil sa fie inasprite normele de siguranta, asa cum se va intampla in intreaga lume, spun specialistii romani in domeniu.
Desi legea obliga societatile comerciale sa-si asigure paza obiectivelor, a bunurilor si a valorilor, multi agenti economici din Craiova nu au bani suficienti pentru a instala sisteme de protectie impotriva efractiei. Din aceasta cauza, patronii risca amenzi de milioane de lei.
Prin Hotararea de Guvern 1343 publicata in Monitorul Oficial numarul 778/16 noiembrie a.c., Guvernul a aprobat infiintarea perdelelor forestiere de protectie a campului in judetele Constanta, Tulcea si Ilfov.
Nu este vorba doar despre epilarea ce se face cu o zi, doua inainte de plaja sau despre exfolierea, atat de importanta pentru indepartarea celulelor moarte. Foarte importante sunt hidratarea si tipul de alimentatie care au un rol esential in lupta cu radiatiile nocive.
Am beneficiat doar de masurile de protectie prevazute de lege, proportional cu riscurile si responsabilitatile acestei functii.
Oamenii dau taxa de protectie de teama sa nu le avarieze masinile Parcagiii care ocupa abuziv locurile de parcare din Capitala se comporta ca niste interlopi, iar oamenii le platesc, de fapt, o taxa de protectie de teama sa nu le avarieze masinile, a declarat miercuri primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, citat de Mediafax.
Academicieni, cercetatori, asiguratori interni si internationali, producatori, oficiali ai Bancii Mondiale si ai ministerului de resort au dezbatut problema agriculturii românesti, în ceea ce priveste gestionarea riscurilor catastrofale, pricinuite de schimbarile climatice. Seceta si inundatiile distrug anual în România mii de hectare cultivate, astfel ca hrana asigurata din surse interne se diminueaza.
Viata de siderurgist nu e usoara, mai ales dupa autodisponibilizarile din ultimii 3 ani, desi un loc de munca in Combinat este rivnit de multi dintre galatenii aflati in cautarea unui job.
Asa cum aratam intr-un articol publicat in editia de ieri a cotidianului nostru, principiul transparentei in comunicarea catre cei interesati a informatiilor referitoare la problematica legata de Uniunea Europeana este deseori incalcat de institutiile romanesti organizatoare a unor manifestari dedicate tocmai infuziei de informatii din aceasta categorie in randul entitatilor autohtone carora le sunt necesare respectivele informatii.
Comisia nationala pentru controlul activitatilor nucleare (CNCAN) a emis un ghid pentru romani in cazul unui accident nuclear.
Costul asigurarii este de 10 sau de 20 de euro pe an, in functie de materilul din care este contruita casa. ... Mai mult, procentul celor care si-au asigurat locuinta e mai mic de 10%. "Aproximativ 605.000 de locuinte au fost asigurate pana in prezent.
google-analytics.com