Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (3.78 secunde)
Evenimentul Zilei publica articolul "Dileme in Senat la declararea averilor. Contractele cu statul ii dau lui Voiculescu batai de cap", pe care il puteti citi in continuare.
Functii suplimentare 5.1 Player-ul incorporat Daca alegeti un televizor cu media-player incorporat, va veti putea bucura de continut multimedia de pe orice stick sau hard USB. ... Majoritatea televizoarelor de ultima generatie vin cu astfel de dotari, dar trebuie sa fiti atenti la o serie de detalii:
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Cartea "Purtatorul De Cuvant si Comunicarea Eficienta Politie - Mass-Media" este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare, are referinte critice din partea Comitetului National Roman de BIOETICA al UNESCO, are la baza prevederi legale in vigoare in Romania si principii de PR, face referire si la experienta altor organizatii - NATO (purtatorul de cuvant oficial si purtatorul de cuvant delegat) - Politiile din Los Angeles si Chicago.
Pentru a absorbi sume cât mai mari din fondurile europene alocate IMM-urilor, întreprinzatorii doljeni s-au întâlnit ieri cu specialisti pentru a primi consultanta de proiect, în functie de afacere.
Pentru a absorbi sume cât mai mari din fondurile europene alocate IMM-urilor, întreprinzatorii doljeni s-au întâlnit ieri cu specialisti pentru a primi consultanta de proiect, în functie de afacere.
*Ciobanii cer sprijin financiar pentru achizitia de berbeci pentru monta Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in colaborare cu Asociatiile crescatorilor de ovine si Autoritatea Veterinara vor demara, in perioada urmatoare, elaborarea unui ghid de bune practici in sectorul de crestere a oilor, se arata intr-un comunicat al Minsterului Agriculturii.
Esti pasionat de chiromantie? Aceasta carte, "Mic ghid de ghicit in palma", aparuta la Editura LIDER, iti ofera o metoda clara si precisa de interpretare a liniilor din propria palma. Cu ajutorul acestui ghid, palma ta nu va mai avea niciun secret.
Ghid de cultura generala - O istorie a gandirii universale din Antichitate pana in zilele noastre Volumul, care cuprinde mai mult de 100 de curente, peste 200 de autori si propuneri de lectura consacrate textelor fundamentale, se doreste a fi o lucrare didactica, clara si concisa, pentru a face accesibile publicului larg marile dezbateri care au animat cultura occidentala, fara insa a le distorsiona sensul.
La Editura Lider a aparut cartea Ghid de cultura generala.
Societatea Romana de Ergonomie Dentara (SRED), alaturi de partenerii sai din Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara si compania de instruire Aleron Training Center SRL anu anuntat recent, la Hotelul Howard Johnson, inchiderea proiectului "Ergonomie, preventie, management performant in medicina dentara prin aliniere la standarde europene" POSDRU/81/3.2/S/55651.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locala 15,38 (12,38 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP).
Cutremur in Grecia! Seismul s-a resimtit pana in Albania Un cutremur de 5 grade pe scara Richter s-a produs in urma cu putin timp in Grecia. ... Conform aplicatiei ECMS, cutremurul s-a resimtit si in Albania.
Intentia de asigurare a locuintei in randurile populatiei este ridicata doar la nivel declarativ, pentru ca doar 8,5% dintre cei care percep avarierea locuintei ca fiind cel mai mare risc au in prezent asigurata locuinta.
la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W. Goethe", din Frankfurt, Germania, sustine ca Romania va fi lovita in 2013 de un cutremur puternic, cu magnitudine de 6,7 pana in 7,1 grade pe scara Richter. ... la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W.
Un cutremur de intensitate medie s-a produs marti, la scurt timp dupa ora 08.30, in nordul Marii Egee intre insula greaca Samothraki si cea turca Imbros, relateaza ekathimerini.com.
Seisme fara precedent ameninta Europa Cotidianul francez Le Monde publica rezultatele unui studiu de ultima ora, care vizeaza riscuri pentru urmatorii 50 de ani Un nou studiu la nivel european confirma faptul ca Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic de pe continent, reiese dintr-un articol dat publicitatii de cotidianul francez Le Monde.
Un cutremur de 2,5 grade a avut loc luni seara, la ora 18.30 in Hunedoara, Transilvania.
Un cutremur puternic de 7,3 grade pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in Irak, la granita cu Iranul. Potrivit seismologilor seismul s-a produs in apropiere de orasul Halabjah situat la frontiera dintre cele doua tari.
Mansardele sunt cele mai accesibile proprietati de pe piata, dar vin la pachet cu inundatii, caldura excesiva si riscuri seismice. Mansardele impartite in garsoniere sau apartamente cu 2 sau 3 camere sunt printre cele mai ieftine de pe piata (intre 26.000 si 50.000), insa au dezavantaje serioase:
google-analytics.com