Cautare

5868 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (4.25 secunde)
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
În Craiova nici o autoritate publica nu stie cu exactitate cate imobile s-ar putea prabusi in cazul unui cutremur. De cinci ani, judetul Dolj nu a mai primit fonduri pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic ridicat. Sute de cladiri din Craiova sunt vulnerabile in cazul unui cutremur.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
Romanii sa-si faca provizii de apa si hrana in eventualitatea unui seism puternic Oamenii trebuie sa aiba in permanenta in locuinta provizii de apa, hrana uscata, bandaje si medicamente, pentru a putea supravietui o perioada mai lunga de timp, in cazul in care sunt prinsi sub daramaturi, avertizeaza IGSU intr-un ghid de protectie in caz de cutremur, scrie antena3.ro.
Am ales in ultimii ani sa-mi petrec vacantele de vara in Grecia, prin Agentia de Turism Hello Holidays. ... pentru ca sunt atrasa de aceasta tara minunata pe care o iubesc la fel de mult ca pe Romania.
Dintre cele 320 de cladiri din tara, unele dintre ele declarate monumente istorice, care ar putea pica la primul cutremur de anvergura, pentru doar 84 s-au “gasit“ fonduri pentru reabilitare.
Manualul pentru interventii in caz de urgenta realizat la sugestia Institutiei Prefectului, in colaborare cu Inspectoratul Regional pentru Situatii de Urgenta Dobrogea si Inspectoratul Judetean de Constructii incepe sa prinda contur. In prezent inspectorii in constructii lucreaza la capitolul privind masurile ce trebuie luate in cazul unui seism.
O directiva a Uniunii Europene reglementeaza in categoria produselor cosmetice cremele de protectie solara, potrivit Euractiv. Pe motiv ca este necesara o mai buna informare a consumatorului european cu privire la aceste produse, Comisia Europeana le recomanda cetatenilor sa aleaga in cunostinta de cauza cremele potrivite.
O crema cu indice de protectie solara 100% nu ne protejeaza 100% de insolatie (Autoare: Magda Marincovici) Multe dintre persoanele care folosesc creme de protectie solara nu stiu mare lucru despre factorii de protectie solara, sustine un studiu publicat in revista medicala JAMA Dermatology.
Daca vreti sa petreceti un sejur in Madeira, puteti apela cu incredere la agentia J'Infotours. Data de plecare: ... Timp liber la dispozitie.Cazare in Madeira pentru 7 nopti la hoteluri conform oferta.
Un cutremur puternic, cu magnitudine 5,3 pe scara Richter, a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2.11, resimtindu-se pe intreg teritoriul tarii. Seismul s-a produs in zona Vrancea, la o adancime de 91,6 kilometri, potrivit Institutului Nattional de Fizica a Pamantului.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
Bucurestiul este cel mai vulnerabil oras din Romania in cazul unui seism Primarul general, Sorin Oprescu, a prezentat vineri punctele vulnerabile ale Bucurestiului la seism, precum si propunerile de masuri si actiuni pentru reducerea riscului seismic:
Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania. Contactat de redactorii DC News, a spus ca nu e vorba de o premonitie, cum ar putea spune unii.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Conform datelor centralizate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), aproape 1.000 de copii au fost abandonati, in 2015, in spitale, iar mai mult de jumatate dintre ei au fost lasati in maternitati.
Sanatatea ochilor pe timp de vara se pastreaza cu lentilele Transitions de la Essilor Sanatatea ochilor pe timp de vara se pastreaza cu lentilele Transitions de la Essilor Vara, mai mult ca oricand, ochelarii de soare devin indispensabili pentru protejarea vederii de razele nocive directe si de cele care se reflecta din apa, nisip sau diverse obiecte stralucitoare.
PERICOL PUBLIC in caz de cutremur la 190 de cladiri din Bucuresti.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Stop violentei domestice in Romania! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com