Cautare

157 de rezultate pentru "gelu" (3.23 secunde)
Intalnirea, potrivit surselor, ar fi fost una restransa, iar in cadrul acesteia presedintele Traian Basescu, ministrul Dan Nica, seful interimar al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, Gelu Drajneanu, ar fi avut o discutie despre reformarea serviciului secret al Ministerului Administratiei si Internelor.
Acesta a preluat comanda IPJ Gorj in 2001, in perioada in care clanurile interlope, conduse de Constantin "Coco" Paun si Gelu Livezeanu, isi disputau suprematia asupra municipiului Targu Jiu, cand masinile si apartamentele unor politisti erau incendiate, dupa cum a subliniat chiar comisarul-sef Nicolescu.
De asemenea, Blaga ar fi spus ca scurgerile de informatii din interiorul Serviciului au fost posibile si din cauza deficientelor existente in circuitul informatiilor clasificate in timpul mandatului lui Gelu Drajneanu.
Gelu si potrivit caietului de sarcini dimensiunile lucrarii erau estimate la 5,75 de metri per 6 metri, compusa din doua registre:
Deputatul PD-L Gelu Visan a precizat ca PNL si PSD boicoteaza lucrarile comisiei pentru a nu se respecta termenul limita de 15 septembrie pana la care proiectul de lege trebuie sa treaca prin Parlament.
Deputatul PDL Gelu Visan a sustinut ca votul favorabil dat de grupul sau a fost "o eroare de tehnica legislativa".
In aceeasi situatie pare sa fie si deputatul PDL Gelu Visan. Conform declaratiei din 2009, acesta nu are casa, terenuri, conturi, bijuterii.
Senatorul Radu Berceanu si deputatul Gelu Visan se vor lupta in aceasta duminica pentru castigarea sefiei filialei doljene a PDL.
Senatorul Radu Berceanu si deputatul Gelu Visan se vor lupta in aceasta duminica pentru castigarea sefiei filialei doljene a PDL.
De asemenea, deputatii PDL l-au ales pe Gelu Visan pentru functia de secretar general al grupului, a anuntat Mircea Toader.
- au mai participat personalitati de marca, precum fostul ministru social-democrat Alexandru Atanasiu, fostul premier Petre Roman, fostul presedinte al Senatului Oliviu Gherman, Gelu Voican Voiculescu, directorul general al IRRD, Claudiu Iordache, directorul general adjunct al IRRD, Ion Calafeteanu, academicieni si fosti ambasadori.
Urechia” se afla Eugen Iordache (directorul bibliotecii), Liviu Iulian Dediu, Letitia Buruiana, Spiridon Dafinoiu, Catalina Ciomaga, Mihaela Mazilu si Daniel Gelu Coada.
Kovacs se va intalni, pe parcursul vizitei de doua zile, care incepe maine, cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, ministrul de stat Markó Béla, ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, fostul negociator sef Leonard Orban, consilierul prezidential pentru Strategii Economice si Sociale Theodor Stolojan, cat si cu presedintele Agentiei Nationale a Administratiei Fiscale, Sebastian Bodu, si vicepresedintele Autoritatii Nationale a Vamilor, Gelu Stefan Diaconu.
Nicolae", al carei presedinte, Gelu Jalba, i-a comunicat telefonic unui redactor GdS sub acoperire ca asociatia sa ii poate da fara probleme un astfel de permis:
"Ne-am intilnit martea trecuta cu directorul Gelu Stan. Acesta este constient de situatie. Si el stie ce se intimpla, dar nu are cum sa dea salarii de 2.000 de dolari.
Directorul SN Damen Galati, Stan Gelu, ne-a spus insa ca "miercuri nu va veni presedintele. Numarul doi din societate va veni.
In timpul saptamanii se aglomereaza insa spre dupa-amiaza (dupa 15.00 - 16.00), pana spre seara (pe la 22.00)", a declarat Gelu Nedelcu, directorul magazinului real,- Craiova.
Asteptam sa vedem si reactia celorlalti furnizori - probabil ca si restul se vor alinia", a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket.
Initiativa apartine presedintelui ANV, Gelu Diaconu, si a fost anuntata public inca din vara anului trecut. La acel moment, insa, transferul de atributii nu a fost posibil din cauza opozitiei fostului presedinte al ANAF, Sebastian Bodu.
Vama s-a angajat, odata cu preluarea administrarii accizelor de la Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), sa creasca incasarile din aceste taxe cu 25%, pana la 1 octombrie, in caz contrar urmand sa suporte masuri drastice, inclusiv schimbari de conducere, a declarat ieri presedintele ANV, Gelu Diaconu, citat de NewsIn.
google-analytics.com